Løøøøøb din tosse

Kære krop, jeg elsker dig!

p1060037.. For det gør jeg sku! Ærlig talt, så har jeg følelsen af, at være ret så tilfreds i min egen krop, og jeg har det sådan set skide godt med mig selv. Sådan noget er altså lovligt at sige, også højt.
Det er lidt som om, at det at snakke nedladende og ytre sig negativt omkring sin egen krop er mere acceptabelt. At sætninger som “Man kan altid blive bedre” og “Jeg bliver aldrig helt tilfreds” er faste vendinger, og noget man ofte støder på, og jeg bliver så træt i mit hoved af det. For hvornår er man så i mål, hvis man hele tiden skal forbedre enten det ene eller det andet. Bliver livet så ikke bare en lang og uendelig proces, der aldrig vil tage nogen ende, hvis man hver dag skal bestræbe sig efter hele tiden at skulle optimere? Hvor er belønningen for at have krydset målstregen så henne i alt dette? Vi hænger os simpelthen alt for meget i de ting, som vi ikke er tilfreds med – især os kvinder. Lad os i stedet for vende det til noget positivt, og huske at sætte pris på alt det vi trods alt har, og belønne og rose vores kroppe for, at de alligevel kan holde os ud, selvom vi så tit brokker os… Den bærer os rundt på velfungerende ben. Den fortæller os, hvis noget gør ondt. Den er stærk, men også sårbar, og så er den din! Min er velfungerende og stærk og jeg elsker den!

Hvad elsker du aller mest ved din krop? Du må gerne sige det højt, også til dig selv 🙂

signatur

2 kommentarer

 • Marie

  Tal for dig selv, mht velfungerende ben…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeVinbech

   Hej Marie
   Jeg beklager hvis du føler dig truffet – det var ikke meningen. Så håber jeg blot du er glad for en masse andre gode egenskaber og glæder din krop giver dig! 🙂
   God aften
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løøøøøb din tosse