Min playliste

Det store dumme spejl

14658384_10210563938431721_530836419_n

.. Som kan være nok så dum nogle dage. De dage kender vi temmelig sikkert stort set alle sammen til. Man står op, og hvor man som kvinde stiller sig foran spejlet og bare tænker “øv – i dag spiller det bare slet ikke” Sådanne dage har vi alle engang i mellem, og det er vel en del af den kvindelige pakke, og er også okay – så længe det ikke er hver dag. For det er livet for kort til. Vi skal huske at en sund krop er ikke bare ens betydning med et “fit-look” det handler i lige så høj grad, om et sundt og glad sind.

Men det er så meget lettere sagt end gjort – også for mit vedkommende. Jeg er selv meget aktiv på de sociale medier, og følger også utrolig mange inspirerende og seje kvinder, der dagligt giver mig motivation, i hvert fald for det meste. Omvendt, så kan jeg også bande dem langt væk. Oftest de dage, hvor spejlbilledet er træls. Jeg er nemlig en kæmpe klovn til hele tiden at skulle sammenligne mig med andre jeg ser, blandt andet igennem de sociale medier. For inde i mit hoved, bliver der ikke lige forinden taget stilling til, hvor mange år har hun trænet, om der er andet i hendes havregrynpakke end vores andres, om hun muligvis er få uger ude fra en konkurrence osv. Det eneste jeg ser er, hun er i den form jeg gerne vil være NU! Men sådan fungerer verdenen bare ikke, og det skal man nogen gange lige stoppe op og huske sig selv på. Nogle har også bare en genetisk fordel, og det kan man altså ikke gøre noget ved.
Blandt andet, så er jeg ikke bygget med en smal talje, og det kan tider irritere mig grænseløst – men det er genetisk bestemt, og jeg må bare suck it up. Men bare fordi jeg ikke har en smal talje, så det jo slet ikke ens betydning med, at jeg ikke burde være tilfreds med min krop, for det er jeg sku! I hvert fald langt de fleste dage. Og de dage hvor spejlbilledet giver en dårlig start på dagen, så tager jeg allerede dér mine forbehold. I stedet for at hænge med skuffen, så husker jeg mig selv på, at vi ikke alle er perfekte, men vi kan være perfekte på vores helt egen måde. Og ingen andre kan være bedre til det end lige præcis os selv! 🙂
Så ros dig selv og din krop i stedet for at fokusere på de dårlige og negative ting. Jo mere du accepterer og elsker din krop, præcis som den er, jo mere får du også lyst til at behandle den med kærlighed og omsorg – samtidig får du også en større trang til at passe på den igennem sund mad og motion.
Hver god ved din krop – det den eneste du har 🙂

Andre, der også til tider er ret så selvkritisk?

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min playliste