Ugens madplan

Løøøøøb din tosse

loeb.. Det er nok ikke gået forbi nogens næse efterhånden, at jeg er startet med at løbe. Eller startet kan man vel egentlig overhovedet ikke kalde det mere, eftersom jeg nu har forsøgt mig siden november måned.. Men til tider føles det sku stadig som om jeg lige er startet 😛
Men hvorfor er der ikke nogen, der har sagt at løb kan gøre en helt skør, så man får de mærkeligste ideer! Det kan jo så selvfølgelig også bare være mig, der er helt uden for kategori… 😀 Men jeg har altså med tiden opdaget og fået mig nogle små skøre vaner, så som;

1     Jeg planlægger mine løbedistancer ud fra sangnumre. Det vil sige “jeg løber 7 sange i dag”
2     I forlængelse af overstående skal de 3-4 første sange gerne være den samme sang, der bare bliver spillet om og om igen – så holder jeg ligesom rytmen
3     Det er ikke altid det passer med sang-længderne, da min distance gerne skal være eks. 4.00 km – så er mit OCD mest glad
4     Jeg har to løbebånd i fitness, som jeg veksler imellem – er  begge optager stiller jeg mig pænt i kø og venter til den af dem er ledige..
5     Jeg får stort set altid sidestik når jeg løber.. (Fif og råd modtages gerne!)
6     Jeg skal løbe med musik i ørene, ellers danner jeg en sætning i mit hoved ud fra mine fodtrin, og så kører den ellers bare på repeat – lige til at blive skør af!
7  
  Jeg synes stadig løb er et helved til tider, men så ekstremt fedt. når det er overstået! 😛

Har I nogle skøre løbetendenser? Eller er jeg bare helt forskruet? 😀

 

signatur

6 kommentarer

 • Maiken

  Det hjælper altid på mit sidestik at knytte hænderne, med tommelfingerne inde under de andre fingre (giver det mening?) Det lærte jeg af min idrætslærer i folkeskolen 🙂 Det skal gøres fra start, ikke bare fra sidestik indtræffer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeVinbech

   Det må afprøves! Sjovt nok har jeg altid fået at vide, at man skal slappe af i håndet.. Måske derfor jeg får sidestilk i det hele taget? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Rikke
  Sidestikkene kan måske komme af, at du timer din mad og drikke forkert inden løb. Måske spiser du for meget til måltidet inden løb, eller måske spiser du for tæt på dit løbepas. Det kan også være, du drikker for meget lige inden dit løbepas. Prøv at eksperimentér lidt med de to parametre – så tror jeg, du kommer af med sidestikkene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeVinbech

   Det kan meget vel være – synes bare ellers ikke det burde være det, da jeg stort altid løber efter mine styrketræninger? Så maden er nok udelukket – men væsken kunne måske godt være en årsag!
   Tak for rådet, jeg prøver 🙂
   Knus Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sidestik . Du starter for hårdt ud.prøv at putte tommelfingeren ind i håndfladen og de andre finger uden på , ikke et stram greb men du kan trykke lidt ind imellem når du løber .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeVinbech

   Tak for fif, Helle 🙂
   Du kan nok have ret i, at jeg muligvis giver lidt for meget gas fra start.. Det vil jeg tage til mig!
   Knus Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens madplan