Good shoes take you good places

Husker du at lytte til din krop?

IMG_0766 (3)

..Og efterfølgende reagere på dens signaler?
Det er faktisk de færreste, der stopper og lytter efter, hvad kroppen egentlig forsøger at fortælle – inklusiv mig selv.
Og havde det ikke været fordi, at jeg havde en fast månedlig aftale hos min massør Christina til en times ekstrem grundig og dybdegående massage, så var jeg ærlig talt ikke kommet afsted..
Jeg er mere den type; “det skal bare trænes væk” “det går nok over af sig selv” eller “det er også bare fordi jeg er lidt ømskindet” Og så smider jeg ubehaget i skulderen eller det generende område ved omkring knæet til side, og fortsætter videre derudaf med 100 km/t. Dét er langt fra sundt for kroppen! Jeg er med tiden blevet bedre til at stoppe op og mærke efter – sådan helt ned i maven. Og måske lige snuppe en ekstra hviledag, eller i det mindste lige varme skulderen op, inden der køres på med fuld power! For af alle ting, er de to nok det jeg er dårligst til at huske – hviledage og opvarmning af led og muskler, tilhører de kasser, hvor jeg putter “spild af tid” tingene i! Men med tiden har jeg bare erfaret, at det virkelig er en nødvendighed for at opnå resultater og en sund krop.

For man mister ikke muskler af at holde en ekstra dags pause. Tværtimod så har kroppen, musklerne og ikke mindst det mentale kun godt af ekstra hvile engang i mellem.
Og man ligner ikke en smartass, der rigtig tager tilløb til at træne, når man står og varmer op inden. Man er blot bevist om sin krop og de behov den har.
Og man er ikke svag, fordi man bliver nødt til at søge hjælp, for at få kroppen på rette spor igen, blandt andet i form af massage. Langt fra! Jeg kan så tydelig mærke forskel på mine træninger efter kroppen er blevet løsnet op igen.

Det hele er med til at styrke og gavne ens krop, og den vil takke dig noget så inderligt!
Så husk at lytte til din krop – den har oftest noget vigtigt at fortælle 🙂

Knus Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Good shoes take you good places