Hej til en helt ny verden

IMG_0839
.. Og dermed et hej til Bloggerverdenen!
Efter en del overvejelser har jeg nu valgt at kaste mig endnu længere ind i den-sociale-medie-verden, og har derfor glæder mig ekstremt meget til at starte min helt egen blog op – så velkommen til! 🙂

Det bliver en blog, der kommer til at afspejle mig som person og det jeg går op i. Derfor vil træning og fitness især være et gennemgående tema, da jeg er helt fjollet med fitness. Så fjollet, at jeg gerne dyrker det flere gange i ugen – og nogle gange flere gange om dagen, hvis jeg har en konkurrence i sigte.
Foruden et par timer i træningscenteret, hvor jeg vil glæde mig til at dele en masse inspiration, med alt fra balleøvelser og flexende biceps, til svedige selfie og døende intervalprogrammer, så går jeg også meget op i sund og nærende kost ved siden af – for uden mad og drikke dur motoren ikke, som man siger..
Derfor er planen også at dele ud af mine minimale, men stadig eksisterende kreative evner i et køkken, og dele resultatet af forskellige sunde, billige og lette retter til en travl hverdag.

2

For travle hverdage her vi vist alle.. Jeg selv går på idræts universitet i Aarhus, og foruden det arbejder jeg ved siden af i FitnessWorld i Tilst. Derudover er planen den, at jeg til januar starter personligtræner uddannelsen op, så jeg forhåbentlig kan kan kalde mig certificeret personligtræner og kostvejleder til maj 2017 – noget jeg glæder mig ekstremt til!
Som I kan høre er jeg en mega fitnessnørd – men når glorien så er pudset helt ren, kan jeg godt afsløre, at jeg er lige så stor en chokoladegris som størstedelen af den danske befolkning. Jeg elsker alt hvad der er sødt – slik, kage, is, chokolade, bland-slik og mere chokolade! Mums til alt 😛

3

Med andre ord, så kommer bloggen forhåbentlig til at handle om en masse fede og inspirerende indlæg, som jeg håber I vil følge med i – I skal i hvert fald være mere end velkommen!

Knus Rikke

 

8 kommentarer

 • Ann husum

  Fedt Rikke .glæder mig til at følge med👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Fantastisk 👏👏👏❤️ Hvis ikke du skulle, hvem skulle så 😘😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tinamikk@jubii.dk

  Spændende 💪🏼 glæder mig til at følge dig, og få ny inspiration 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Vinbech

   Dét er jeg glad for at høre! Velkommen til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Dam

  Fedt indlæg 👍 Spændende 😉 Jeg glæder mig til at følge dig 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg