Sports bh'er med en lækker ryg + rabat

Projekt vægttab

.. Er hermed sat ind! Vi kender alle det med, at man gerne bare liiiiige vil smide de overflødige kiloer, og liiiiiige strammes lidt op hist og her. Jeg er et menneske ligesom alle andre, og derfor er det bestemt heller ikke noget, der ikke også strejfer mig! 😉
Jeg vil faktisk nærmest våge at påstå, at det næsten er mere tilbøjeligt inden for fitnesverdenen – for når man først har taget skridtet ind, så ændres ens syn på den ideale kropstype, og man bliver aldrig tilfreds – som i aldrig, virkelig!
Men det er dog ikke fordi jeg ikke er tilfreds med mig selv eller andet, jeg mangler egentlig bare et lille mål. Og efter DM i sidste weekend (I kan læse indlæg omkring det HER HER og HER) Så har jeg fået en ekstra skud motivation, så nu skulle det være 🙂

Mit lille mål er derfor at komme under de famøse 60 kilo – og gerne ned på en vægt, der hedder 58 kilo, som er en super fin vægt til mine 165 cm.
Det er dog ikke ens betydning med, at jeg vil takke nej til alt, hvad der hedder socialt samvær og gå all in i min egen lille diætboble, overhovedet! Her bruger jeg rigeligt tid, når jeg skal mod en konkurrence 😀 Nej, planen er egentlig bare den, at jeg i hverdagene vil forsøge at holde til et bestemt antal kalorier i hverdagene, og så holde en fridag om lørdagen, hvor kosten bliver mere løst. Foruden det er jeg stille og roligt startet op med at løbe en lille tur om morgenen, og selvom det er en max killer indtil videre, så vil jeg alligevel holde det ved lige. Så nu må vi se, hvordan det hele skrider fremad, og så skal der måske finjusteres lidt hen af vejen.

                                                                                                                           Lørdag morgen d. 8/10 – vægt 61,7 kg

Planen lyder således;

 • Hvorfor vil jeg starte?
  Jeg starter fordi jeg mangler et mål, og så føler jeg mig bedst tilpas i min krop både fysisk og psykisk, hvis jeg kommer under de 60 kg. Og gerne omkring 58 kg, da jeg synes markerede abs er noget så lækkert, og personligt er min fedt% passende til det, omkring de 58 kg.
 • Hvad er målet?
  Målet er pr. d. 1/12 at ramme en vægt på 58 kg.
 • Hvad er udgangspunktet?
  Mit udgangspunkt er pt en morgenvægt på 61,7 kg – det vil sige jeg har ca. 8 uger til at tabe ca 4 kg.
 • Hvornår skal det træde i kraft?
  Det træder i kraft pr. dags dato d. 8/10
 • Hvor ofte vil jeg træne?
  Jeg vil forsøge at holde mit løb ved lige ca. 3 gange i ugen, og stadigvæk træne 5-6 gange i ugen.
  Mine træningspas vil blive med høj intensitet og en masse superset, for at holde pulsen og forbrændingen oppe.
  Hvis det skrider for langsomt frem, vil jeg indægge 10 minutters cardio efter hver af mine træningspas.
 • Hvordan og hvorledes i forhold til mad?
  Jeg vil stadig spise 5-6 gange om dagen med et samlet kalorieindtag på ca. 2500 kcal til en start. Måske det skal øges, måske det skal sænkes, det vil vurdere undervejs.
 • Hvor ofte skal der være plads til hygge?
  Jeg vil holde hver lørdag fri til hygge, hvis jeg har behov for det. Og skulle det ske, at der en tirsdag var planlagt noget fødselsdag, kaffedate, brunchhygge eller lignende, må min lørdag blive flyttet til det. Men som udgangspunkt kun 1x fridag i ugen.

Fremadrettet vil jeg forsøge at holde jer opdateret med en formtjek hver lørdag – og så må I endelig spørge, hvis I brænder inde med noget i forbindelse med 🙂
God weekend

 

signatur

4 kommentarer

 • Ida

  Jeg har selv sat et mål om at smide 5 kilo til d.1/12, så det bliver sjovt at følge dig. Læg meget gerne ”mad-i-en-dag” billeder og inspiration til træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeVinbech

   Hej Ida 🙂
   Det lyder super fedt med dit mål! Pøj pøj med det.
   Jeg vil forsøge at opfylde dine ønsker mht indlæg 🙂
   God lørdag
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Rikke 🙂
  Til netop vægttab har jeg et spørgsmål til dig. Jeg vil også gerne smide de sidste 3-5 kilo, jeg træner 6 gange i ugen og jeg laver cardio cirka tre af dagene, hvor jeg enten løber 3 kilometer eller går 30 minutter med 8% stigning, eller også løber jeg interval. Det er meget forskelligt, men afhængigt af hvad jeg har lyst til, så jeg ikke kører død.. Jeg har dog svært ved at finde ud af, om det er godt for kroppen med så meget cardio, specielt hvis jeg går 30 minutter tre gange i ugen. Jeg mener bare, får kroppen så ikke svært ved at komme af med fedtet, når jeg samtidig styrketræner så meget?

  Hilsen Emilie, en trofast følger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeVinbech

   Hej Emilie 🙂
   Jeg synes faktisk, at du har fundet en rigtig fin fordeling af din træning, både i forhold til mængden, og variationen af styrketræning og cardio. Hvis bare du også husker at lytte til din krop, når den fortæller dig, at den er træt og har brug for hvile. Denne del er mindst lige så vigtigt, også under et vægttab 🙂
   Og hold endelig fast i din styrketræningsdel – jo mere museklmasse, jo højere bliver din forbrænding også!
   Held og lykke med dit projekt
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sports bh'er med en lækker ryg + rabat