Dagens "Jeg ku' godt"

Lad os snakke lidt om former

15126101_10210968997277939_449356708_o.. Og her tænker jeg alle former; kageform, rundform, sommerform, offseason-form, bikiniform osv. Det er forskelligt fra person til person, hvordan man lige vælger at definere sin egen form, og måden hvorpå vores krop ser ud. Nogle langt mere kritiske end andre, hvilket er smadder ærgerligt! Jeg synes desværre der er en stor tildens til, at især kvinder har det med at lade deres kroppe blive døbt under navne og “former” der slet ikke tilegner dem, og det ærger mig hver gang. Vi skal simpelthen blive bedre til at acceptere os selv og vores kvindelige former.
Jeg kan af egen personlige erfaring godt afsløre, at man altså ikke blive mere lykkelig af at rende rundt med en top trimmet mave, eller med “thigh gab” som nogen brændende går og drømmer om. For det første er begge dele meget genetisk bestemt, om det overhovedet er muligt at opnå. Derudover, så gør det ikke en mere sund eller i bedre form, selvom ens fedt% er lav. En lav fedt% har også mange bivirkninger med sig, som udeblivende menstruation ect, og det jo heller ikke optimalt i længden
j

En god og sund form for mig, bliver opvejet af flere ting, end blot lige det ydre man ser. For mig er en god form også ligmed et sundt helbred og en sund tilgang til motion og kost. Inderst inde, så gælder det vel for alle om, at have det godt i sin egen krop. Om det så er definitionen på at være i kurvede former eller en sceneform man er i indehaver af, det kan i og for sig være helt ligemeget. Så længe man føler sig godt tilpas, og er glad og tilfreds med sig selv, så skal vi lære at passe på vores krop og acceptere den, som den nu engang ser ud 🙂
Husker du at rose dig selv og din krop? Bare en gang i mellem <3

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens "Jeg ku' godt"