Det store dumme spejl

1# formtjek

.. Som jeg annoncerede i dette indlæg så skulle der ligesom ske noget. Det er nu en uge siden jeg satte mig det for, så nu det også passende med en opdatering på, hvordan de foregående uge så er gået. Som I også kan læse i det her andet indlæg så har jeg nøje struktureret min uge i forhold til, hvad jeg ønskede der skulle ske med mine træninger ugen igennem. Kosten derimod har jeg taget lidt på gefühlen, så i dag må vi se, om det har båret frugt 🙂
Ligesom sidste lørdag hoppede jeg på vægten som det første da jeg stod op, og ligeledes blev der taget formbilleder, så jeg havde noget at forholde mig til og sammenligne de tidligere billeder med. En super god idé, hvis man ønsker at følge sin fremgang. For vægten kan være utrolig svingene, og afhænger meget af dagene forinden. Det kan være ekstra væske, færre toiletbesøg, tungere træning osv. Så derfor er billederne altid en rigtig god ide, for de lyver sjældent 😉

Men status for denne lørdag og dermed den første uge, er altså, at jeg har tabt mig 400g siden sidste lørdag, og det er jeg egentlig super glad og tilfreds med. Ugen har været presset med arbejde, og der er ligeledes røget både en stor sandwich ned og en lækker omgang brunchtallerken – så alt i alt, er jeg rigtig godt tilfreds! 🙂

Formtjek uge 1;
61,3 kg
– 400g

14699507_10210598045204369_470655613_o

Formtjek uge 0;
61,7 kg
14618916_10210523088330494_749622235_o

Jeg beklager billedernes kvalitet – men det er ikke ligefrem fordi det er lyst om morgenen mere, så jeg må vist finde mig et andet alternativ..
Resten af min lørdag står på veninde hygge og en tur til slikoutlet – det må være fortjent! 😀
Ha en dejlig weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det store dumme spejl