Ostefyldte kødboller
.. Var hvad, der stod på menuen her den anden aften. De var total mums, og faldt i ret god jord hos den oste-glade familie! Også selvom osten var kravlet lidt ud af nogle af bollerne, så smagte de rigtig godt alligevel. De af dem, der havde holdt osten i sig, gav den ønskede “tykke tråd” af mozzarella efter sig, total tilfredsstillende, haha! 😀Du skal bruge; (20 stk)
- 800g hakket oksekød 4-7%
- 1 løg
- 2 æg
- En fed hvidløg
- 1 spsk HUSK
- Salt, peber og chili krydderier
- Frisk hakket basilikum
- Soltørret tomater
- Lidt vand
- 1 stor mozzarella kugle
Sådan gør du;
Bland oksekødet med alle ingredienserne foruden mozzarellaen i en skål og rør rundt. Hak derefter de kuglen af mozzarella i tern, og fordel derefter farsen omkring hver. Læg de fyldte kødboller i et ovnfastfad, og stil dem i ovnen ved 190 grader i ca. 20 minutter. Dertil fik vi en simpel og sund pastasalat, af frisk pasta, cherrytomater og frisk babayspinat – super lækker, nem og sundt 🙂TIP: Generelt er det en super god ide, at tilberede sit måltid i ovnen. Derved sparer man alt det fedtstof væk, som bruges under stegning 🙂
Hvad har I fået til aftensmad?
Ingen kommentarer endnu