Sådan finder du motivation til at træne

Danish Open – så ses vi igen

18697691_10212814558815824_1909547308_o.. Som nogen måske ved, stillede jeg sidste år til endnu en fitnesskonkurrence. Jeg kæmpede vejen dertil på egen hånd, hvilket ovenikøbet resulterede i en smadder fin guldmedalje, som jeg vandt i min højdeklasse indenfor bikinifitness!
I den kommende uge skydes stævnet så af igen, og min titel skal videregives, så vi kan få en bikinivinder af år 2017. OG NU KOMMER DET SJOVE IND I BILLEDET! For gæt da lige, hvem der har været så skide heldig, at få lov til at overrække og hænge guldmedaljen omkring vinderen hals? Ikke kun i bikinifitness, men under hele stævnet, samt begynderstævnet, der afholdes dagene før? MIG SKU!! 😀 😀
Amen hvor sjovt og fedt er det ikke lige?! Jeg glæder mig sindsygt meget! Samtidig kender jeg også en hel del, der selv skal stille, og hvor kunne det være fedt, at give dem så vigtig og betydningsfuld en medalje omkring deres hals, for deres hårde indsats! Især skal en af mine aller bedste veninder Christina stille i den høje bikiniklasse, og det kunne være det vildeste at dele dét øjeblik med hende! <3
Så mange tak til forbundet DBFF for den mulighed – jeg er sikker på det bliver SÅ sjovt! Og at jeg så oveni hatten kan få lov til at se alle de atleter, der har kæmpet de sidste mange måneder, for at stå på scenen og give den hele armen, det er jo bare en kæmpe bonus 🙂

Held og lykke til jer alle – I er møghamrende seje, alle sammen!

Er der nogen af jer, der skal et smut forbi Herning og se stævnerne, eller blot ud og lure i alle de fitnessboder, der er stillet op til fri entré? 😉
Jeg håber vi ses!

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan finder du motivation til at træne