Undgå madspild
.. Med et lille banana fif.
For hvad kan man lige bruge bananer til, der har ligget i fremme en smule forlænge? – For ikke at skulle smide dem ud, skærer jeg dem altid i mindre stykker, putter dem i en bøtte og så i fryseren med dem. Frosne bananer er perfekte i blandt andet smoothies, hvor det medvirker til en sød og creme konsistens.
En lækker lyserød smoothie blev det til for mit vedkommende – en smoothie, der kan drikkes både til morgenmad eller en snack senere på dagen.
- ½ frossent banan
- En stor håndfuld frosne jordbær
- 1 spsk vanilje skyr
- En sjat vand
Sådan gør du;
Det hele puttes i en blender – jeg tilsætter det flydende først og derefter det frosne frugt, så kører det lettere rundt. Massen blendes til alt er hakket i stykker, og så er det tid til at toppe med hvad du har lyst til.
Til min brugte jeg friske blåbær, hakket mandler, hakket chokolade af 86% og protein crunch fra Bodylab
Velbekomme 🙂
Knus Rikke
Ingen kommentarer endnu