At have en træningsmakker

Når der kommer gæster

IMG_1498
.. Så skal de også føle sig som gæster, og deres smagsløg skal da helt bestemt forkæles! 😀
Jeg har nemlig inviteret min mor og far på aftensmad i går aftes, da jeg er alene hjemme – og egentlig kan jeg slet ikke mindes hvornår jeg sidst har været alene med dem, så det bliver bare så smadder hyggeligt!

zx

Derfor var jeg selvfølgelig også gået i tænkeboksen omkring aftenens menu og nåde frem til, at den skulle stå på grillet hvidløgs-marineret flankesteak på en bund af blandet frisk salat, og mums hvor blev det bare lækkert!
Til salaten brugte jeg;

  • Salatmix
  • Agurk
  • Rød peber
  • Cherrytomater
  • Mango
  • Friske blåbær
  • Fedtfattig mozzarella
  • Ristede mandler
  • Ristede rugbrøds tern
  • Eddammenbønner

Først skar jeg 2 skriver rugbrød i tern og svitsede dem på panden i 10 minutters tid med kokosolie. Det samme gjorde jeg med mandlerne, der forinden var blevet halveret. Imens mandlerne og rugbrødsterne lå til afkøling, blev resten af salaten mixet sammen i en skål hvor det blev blandet sammen og fordelt ud på tre tallerkener. Kødet blev hurtigt grillet 5-10 minutter på hver side, og vupti, så var der en mættende, let og sund aftensmad 🙂

cscEfterfølgende gik turen ned på Marselisborg lysthavn eftersom det danske sommervejr endelig er vendt tilbage. Her blev desserten som var en stor is nydt, imens vi sad og så på de fine både. En smadder hyggelig aften med mine dejlige forældre!

Knus Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At have en træningsmakker