Update!

Risalamande på den sunde måde

15631299_10211326747341467_1810059502_o.. Eller en dessert-året-rundt, kan man vel også kalde den. Jeg har i hvert fald før spist denne lækre lille anretning som aftenssnack flere aftener i løbet af året, fordi den bare er så simpel, mætter godt natten over, og så smager den bare mums!

Du skal bruge;
200g hytteost
2 spsk vanilje skyr
1 håndfuld mandler
Jordbær/Kirsebær topping fra bodylabmSådan gør du;
Det er egentlig ganske simpelt – mandlerne hakkes og blandes sammen med skyr og hytteost, og toppes til sidst med jordbær eller kirsebærsovsen.

Jeg har som sagt laves stort set det samme som overstående utallige gange førhen, bare med mandlerne som hele topping ovenpå. Forleden peppede jeg den så lige ekstra op med jordbær topping, og vupti, det var jo som at spise ren risalamande! Måske julestemningen har grebet mig, men prøv det lige! 😉

signatur

2 kommentarer

 • Emilie

  Hej Rikke!
  Sikke en rigtig lækker ris a la mandé! Den må jeg prøve på et tidspunkt 🙂 Jeg har lige et off-topic spørgsmål, men du behøver ikke at offentliggøre det. Jeg er til næste år færdiguddannet kostvejleder og personlig træner og derfor tænker jeg at lave min egen hjemmeside med priser, før/efter billeder osv samtidig med at have en facebook side, hvor jeg giver tips og lægger billeder op. Hjemmesiden skal altså IKKE være en blog (i hvert fald ikke indtil videre), men mere et sted, hvor man kan få et overblik. Mit spørgsmål er så: Hvordan oprettede du din? Jeg kan læse mig frem til, at wordpress er et godt sted at starte, men har du nogle gode fifs? Din egen blog er også forholdsvis ny og den ser så tiltalende, men enkel og simpel ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeVinbech

   Hej Emilie!
   Hvor fedt med dine uddannelser, måske vi ses under uddannelsesforløbene? Jeg starter også selv i det nye år 🙂
   Mht til din hjemmeside, så er jeg faktisk ikke helt inde i, hvordan oprettelsen af sådan én fungere.. Jeg har mit domæne hos Bloggersdelight, men det er nok mere henvendt til bloggere, frem for en hjemmeside. Jeg tror desværre ikke, jeg kan hjælpe dig med dit spørgsmål, så mit umiddelbare bud, ville være at google dig frem, og håbe det kan lede dig til dine svar 🙂
   Tak for de søde ord! God dag
   Knus Rikke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update!