Risalamande på den sunde måde
.. Eller en dessert-året-rundt, kan man vel også kalde den. Jeg har i hvert fald før spist denne lækre lille anretning som aftenssnack flere aftener i løbet af året, fordi den bare er så simpel, mætter godt natten over, og så smager den bare mums!
Du skal bruge;
200g hytteost
2 spsk vanilje skyr
1 håndfuld mandler
Jordbær/Kirsebær topping fra bodylabSådan gør du;
Det er egentlig ganske simpelt – mandlerne hakkes og blandes sammen med skyr og hytteost, og toppes til sidst med jordbær eller kirsebærsovsen.
Jeg har som sagt laves stort set det samme som overstående utallige gange førhen, bare med mandlerne som hele topping ovenpå. Forleden peppede jeg den så lige ekstra op med jordbær topping, og vupti, det var jo som at spise ren risalamande! Måske julestemningen har grebet mig, men prøv det lige! 😉
Hej Rikke!
Sikke en rigtig lækker ris a la mandé! Den må jeg prøve på et tidspunkt 🙂 Jeg har lige et off-topic spørgsmål, men du behøver ikke at offentliggøre det. Jeg er til næste år færdiguddannet kostvejleder og personlig træner og derfor tænker jeg at lave min egen hjemmeside med priser, før/efter billeder osv samtidig med at have en facebook side, hvor jeg giver tips og lægger billeder op. Hjemmesiden skal altså IKKE være en blog (i hvert fald ikke indtil videre), men mere et sted, hvor man kan få et overblik. Mit spørgsmål er så: Hvordan oprettede du din? Jeg kan læse mig frem til, at wordpress er et godt sted at starte, men har du nogle gode fifs? Din egen blog er også forholdsvis ny og den ser så tiltalende, men enkel og simpel ud 🙂