Min træningsuge

Spørge-runde

IMG_0785

.. Jeg har nu haft bloggen i næsten to måneder, og siden start er der kommet en del til. Derfor tænkte jeg, at det måske kunne være interessant med en lille spørgerunde – blandt andet også fordi jeg jævnligt får en del spørgsmål, og ofte går nogle af dem igen. Så derfor ville det også være lækkert at have det hele samlet på ét sted 🙂
Så ja, bare spørg løs! Det kan være alt mellem himmel og jord, lige fra træningsprogrammer, macrofordeling, træningstøj, kalorieindtag, cardio, min hverdag, bikinifitess, eller noget helt andet – Bar fyr løs, og hold jer endelig ikke tilbage 😛
Så vil jeg forsøge at svare så godt som muligt i den nærmeste fremtid 🙂

signatur

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træningsuge