Bodylab pandekager og en hel fridag

Grøn vitamin-boost

pa011480.. Så kom efteråret og især overgangen her fra sommer og sol (plus minus) til en køligere vind trækker stort set altid en ordentlig omgang sygdom eller forkølelse med sig.. Og selvfølgelig skal den altid ramme når det passer aller dårligst ind! 😀
Derfor har jeg taget forbyggelses-metoderne i brug, både hvad angår vitaminer i kosttilskud, her primært Omega 3, D-vitamin og C-vitamin. Men foruden tilskud, kan man også booste sit immunforsvar via kosten – som f.eks. en grøn smoothiebowl, der er mega høj på både naturens egne vitaminer og mineraler 🙂

pa011481 pa011470Du skal bruge;

  • 1 frossen banan
  • 2 håndfuld frisk spinat
  • ½ æble
  • ½ avocado
  • 1 spsk. skyr (vanilje)
  • vand

pa011474Sådan gør du;
Hele balladen hældes i en blender og mixes sammen. Hæld det derefter i en skål og top det med hvad du ønsker. Jeg har brugt hjemmelavet banan-choko-mysli, opskriften findes HER hjemmeplukket brombær og peanutbutter fra Bodylab.

PS Via overstående metode, har du allerede givet din krop i hvert fald 300g grønt og frugt – hvor den daglige anbefaling lyder på 600g, winwin!
Velbekomme! 🙂

Indeholder affiliate link

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodylab pandekager og en hel fridag