Det spiser jeg efter træning

2# formtjek

.. Er blevet klaret eftersom det jo allerede er lørdag igen. Shit hvor er ugen gået hurtigt?!
En uge, der har stået på både snoller, burger, sushi, kage og is, hvilket jo ikke liiiiige har været meningen, men sådan kan det nu altså gå engang i mellem.. Med disse udskejelser skal jeg holdes i kort snor denne uge, og skal trækkes igennem weekenden uden snoller og andet cheat! Men sådan er det jo når man har et mål i sigte 😉
Så ugens vægt bærer formegentlig lidt præg af overstående, og derfor er gået en anelse i den forkerte retning – kun +100g bevares, men det var jo ligesom ikke planen.. Jeg laver ikke vanvittigt om i mine kost og træning, da jeg er ret sikker på, at udelukkedes af kage og andet lækkert ugen frem, nok skal kunne gøre underværker.
P.s Jeg beklager billedets kvalitet og mit morgen-bæ-fjæs – men når man skal møde på job kl. 8 en lørdag morgen, så det presset mht lys og det at være udhvilet 😀

Formtjek uge 2;
Vægt = 61,4
+ 100g

14808753_10210685263184764_1433821226_o

Status hidtil;
Uge 0 = 61,7 kg
Uge 1 = 61,3 kg
Uge 2 = 61,4 kg

hBilledet over, er fremgangen fra start til nu.

Relaterede indlæg;
– Uge 0
– Uge 1

God lørdag! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det spiser jeg efter træning