Nogen gange skal man kaste sig ud i noget nyt

Velkommen! Lad mig præsentere mig selv

18387232_10212662762941022_839560417_n.. Da der er kommet en del nye læsere til (kæmpe velkommen til jer også) Så tænkte jeg, at det ville være oplagt med et par ting i (måske) ikke vidste om mig 😛

Jeg er 23 år, og bosat i Billund med min kæreste og vores lille brune choko-labber Delta. Jeg arbejder til daglig som personlig træner og kostvejleder i MAGION Fitness, et job er er utrolig glad for, og ikke mindst stolt af. Da jeg var lille ville jeg gerne være dyrlæge. Et job jeg også stadig sagtens kan se mig selv i, hvis det skulle være. Jeg ville også være forfatter. Det skal jeg så i hvert fald slet ikke være den dag i dag. Jeg havde to skotøjæsker fyldt med servietter, som barn. I dag har jeg et hel skab fyldt med sneakers i stedet for. Jeg har tidligere løbet rigtig meget, og startede oftest dagen kl. 5.30 med en løbetur. I dag er det dog meget længe siden jeg har løbet, men elsker stadig følelsen efter sådan en tur, kan vist bare ikke komme ordentlig i gang igen. Jeg er ikke god til at andre skal bestemme hvad jeg skal gøre eller træne. Derfor har jeg heller aldrig været holdtypen. Ligeledes har jeg heller ikke en træner til at lave mine programmer, planer osv. selvom det sikkert ville være sundt nok. Jeg kan bare selv bestemt lide at bestemme og råbe af andre. Jeg har ingen form for rytme i kroppen, og tænker det kan tælles på to hænder, hvor mange gange jeg har danset i hele mit liv, også i byen. Der er jeg mere bar-type. Tilgengæld kunne jeg hamre virkelig mange tequila’er ned. Jeg drikker ikke mere, og har egentlig ikke gjort det siden jeg blev student i 2014, og jeg dér også begyndte at træne op til min første fitness konkurrence. Siden 2014 har jeg stillet i til 5 andre konkurrencer, hvor jeg har fået medalje hver gang. Jeg overvejer stadig sommetider at hoppe på scenen igen, men hvornår ved jeg endnu ikke. Så tændt er jeg heller ikke for det – tror jeg ikke. Tilgengæld har jeg de sidste par år været præmiepige til de danske fitness-stævner og overrakt medaljer, hvilket jeg synes er mindst lige så sjov en oplevelse. Og så skal min bedre halvdel stille til maj måned, så helt væk fra gamet er jeg ikke. Noget andet jeg heller ikke er, er at væregod til, at være længe oppe. Når klokken rammer over 22.00 så slår alt i mig bare fra, og jeg kan sove stående. Jeg kan dog være noget så frisk og underholdene indtil kl. 21.59, men bum, så det godnat. Ligesåvel har jeg siden kl. 19.00 nu her til aften lagt i min seng, og ventet på, at tiden bliver tilpas mange til, at man kan tillade sig at sove. (klokken er nu 20.19) Jeg elsker at sove, men absolut ikke alene, og da slet ikke efter en gysfilm! Jeg er mere disney typen. Så, egentlig har jeg måske slet ikke ændret mig så meget igennem årene? 😛 Og når ja, så hedder jeg Rikke 🙂

Velkommen og tak fordi du vil læse med! 🙂

signatur

2 kommentarer

 • Hvor er du bare fin på disse billeder. Jeg kommer helt i forårsstemning. I den forbindelse tænkte jeg på om du ikke kunne lave et indlæg med inspiration til de fineste sneakers til foråret? Jeg synes du er så god til at finde de smarte og anderledes af slagsen, så jeg ville super gerne se dine forslag til den kommende sæson 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeVinbech

   Hej Natacha
   Det var da en rigtig god ide – Tak 😀

   God dag, knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogen gange skal man kaste sig ud i noget nyt