Turen går til DM i Herning

DM i billeder

.. Så er jeg vågnet (kl. 10.30) efter en fed weekend i Herning hvor årets DM i bodybuilding og fitness blev afholdt. En weekend, der har stået på et gensyn med en masse bekendtskaber, smagsprøver, søvnunderskud, ventetid, morgenmadsbuffeter flere gange dagligt, spraytan, riskiks, glitrende bikinier og muskuløse kroppe. Alt i alt en mega fed og hyggelig weekend. Men når det så er sagt var jeg også helt udkørt da jeg endelig søndag aften ramte Aarhus igen. Puhaaa, alle de indtryk og alt den adrenalin gør en total smadret jo – godt jeg har fri i dag 😛
Selvom jeg som nævnt tidligere, ikke selv var på scenen denne gang, så har jeg næsten helt samme følelse i kroppen, som hvis jeg havde været. Den stemning og det intense, der er at finde backstage, kan virkelig ikke beskrives, det skal opleves! Jeg har forsøgt at genkalde følelsen i form af en masse fede billeder, så dem vil jeg lade tale for sig selv 🙂

33221144Tillykke til alle de flotte atleter med deres præstationer og medaljer i weekenden. I har alle gjort et helt fantastisk stykke arbejde! 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til DM i Herning