Bikinifitness - der var engang

Turen går til DM i Herning

14317573_1369257663102153_6654415177686702969_n.. Hvor jeg som sagt skal tilbringe hele weekenden, for at overvære de Danske Mesterskaber i Bodybuilding. En weekend jeg har set frem til meget længe!
Som nævnt i mit tidligere indlæg HER har søde Katja spurgt om jeg ikke ville være hendes opvarmer denne weekend, og selvfølgelig vil jeg hellere end gerne det. Først og fremmest for at være der som en støtte for hende selvfølgelig, men derudover så bliver det også smadder fedt, at være så tæt på som overhovedet muligt uden selv at skulle stå på scenen. Som opvarmer har man den opgave, at skulle hjælpe og støtte den atlet, der skal på scenen, da selve dagen kan være en smule kaotisk i forhold til det med at skulle nå bestemte ting på bestemte tidspunkter. Blandt andet hvornår grundfarven skal lægges, hvornår de skal stille til indvejning, hvornår de skal sprayes med konkurrencefarve, der skal holdes styr på, hvornår de skal varme op for at opnå et pump i musklerne inden scenen, hvilket tidspunkter de skal på scenen, og vigtigst af alt, så skal jeg råbe og skrige og heppe på Katja som aldrig før! Fik jeg sagt at jeg glædede mig som et lille barn?! 😀
Katja har heldigvis stået på scenen et par gange før, så hun ved præcis hvordan det hele skal klares, så jeg er sikker på at vi får det smadder hyggeligt omme bag ved scenen! Og jeg vil i hvert fald gøre mit til, at hun får en fantastisk dag! Og hvis jeg skal køre carbup i form af riskiks og nutella for at bakke op, jamen så gør jeg også gerne det 😉
Foruden at skulle varte Katja op, så glæder jeg mig også helt vildt til at se mange af de bekendte jeg har fået mig igennem fitnessverdenen her, hvor jeg ved at mange af dem skal på scenen, og lige så mange skal med som opvarmer eller tilskuer, så det bliver simpelthen bare så hyggeligt! <3
Og som prikken over i’et, så bor vipå Hotel Scandic, hvilket betyder, at jeg skal have hotelmorgenmad! Så bliver det hele ligesom bare ikke bedre! 😛

Jeg vil forsøge at holde bloggen opdateret med stemningsbilleder og opdateringer weekenden igennem, og hvis ikke, så er jeg helt sikkert flyvende på min snapchat “rikkevinbech”
Ha’ en dejlig weekend!

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikinifitness - der var engang