Frem med de vinterblege ben!

Crunch muffins med lakridspulver

p43006445.. Haps! Næsten lige til at køre ned i én mundfuld – amen se da lige hvor søde de er! 😀
Tidligere på dagen kastede jeg mig ud i en lidt mere kreativ morgenmad. På det seneste er jeg blevet utrolig træt af min havregrød, og forsøgte mig derfor med en lidt anderledes måde, at gribe grynene an på (jeg bliver ikke ordentlig mæt af skyr eller æg og den slags til morgenmad, til jer, der tænker “hvorfor så ikke droppen havregryn? 😛 )
Men ja, anyways, så skulle der ske noget nyt, og ud fra det opstod de her søde små havregryns-skåle. Nogen, der også sagtens kan bruges under en brunchanretning 🙂p4300630 p4300639Du skal bruge; (10 – 12 stk)

  • 200g  havregryn
  • 1 dl hakket mandler
  • 2 tsk lakridspulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk acacie honning
  • 5 spsk smeltet kokosolie
  • lidt vand

Sådan gør du;
Hak mandlerne og tilsæt alle de tørre ingredienser i samme skål. Hæld derefter alle de våde ingredienser overi, og rør blandingen sammen. Den vil være lidt smuldret, men det gør ikke noget. Forden dejen med en spsk i muffinsforme, og pres efterfølgende det godt op af kanterne, så de danner en skål. Sæt dem til sidste i ovnen ved 180 grader varmluft i små 20 minutter. Lad dem køle helt af, inden de fyldes med topping.
Til at fylde dem med, brugte jeg skovbær-skyr, blåbær og kiwi. Man kunne også sagtens have brugt banan, jordbær og hindbær. Ligeledes kunne lakridspulveret skrifte ud med kanel, kardemomme, vanilje osv.
Velbekomme 🙂p4300629

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frem med de vinterblege ben!