5 tip til morgenmaden
..En morgenmad, der giver en sund og nærende start på dagen! Som det måske fremgår fra tidligere, så elsker jeg min morgenmad, og jeg kan slet ikke undvære den. Og selvom jeg oftest spiser min havregrød, så hænder det da også, at jeg begiver mig ud i andre lækkerier. Det kunne blandt andet være;
Overnight oats
Du skal bruge;
- En spsk økologisk chiafrø
- 3 spsk skyr – jeg brugte vanilje fra Cheasy
- Topping; jeg bruge mango, sukkerfri müsli, mandler og peanutbutter
Sådan gør du;
Frøene og skyret blandes sammen i en skål eller bøtte – helst med låg. Efterfølgende stilles den i køleskabet natten over, og den efterfølgende morgen kan der tilsættes lidt vand, hvis grøden er blevet for fast. Nu kan den toppet med hvad du ønsker
Smoothiebowl
Du skal bruge;
- ½ frossent banan
- En stor håndfuld frosne jordbær
- 1 spsk vanilje skyr
- En sjat vand
Sådan gør du;
Det hele puttes i en blender – jeg tilsætter det flydende først og derefter det frosne frugt, så kører det lettere rundt. Massen blendes til alt er hakket i stykker, og så er det tid til at toppe med hvad du har lyst til.
Til min brugte jeg friske blåbær, hakket mandler, hakket chokolade af 86% og protein crunch
Verdens bedste proteinhavregrød
Det skal du bruge;
- 50g finvalset havregryn
- 200ml vand
- ½ tsk salt
- 30g ultimate chocolate proteinpulver fra Bodylab
- 100g æggehvider
Sådan gør du;
Gryn, salt og proteinpulveret hældes i en kasserolle og røres sammen. Derefter tilsættes vandet. Lad grøden koge op for fuld hammer under omrøring, til den når grødkonsistens. Derefter tilsættes æggehviderne og volumen skrues lidt ned. Rør i grøden til den igen opnår grødkonsistens. Lad den køle af imens der forberedes topping. Jeg toppede min med; ½ banan, 1 håndfuld friske blåbær, 1 tsk protinella fra Bodylab og lidt hakkede mandler.
Bodylabs pandekagemix
Du skal bruge;
- 3 scoop pandekagemix fra Bodylab – jeg brugte deres nye varitant cookies and cream
- 1 dl mælk (vand kan også bruges)
- Kokosolie til panden
Sådan gør du;
Put 3 scoop pandekagemix i en shaker eller en skål og tilsæt mælken. For hver anden pandekage puttede jeg 1 tsk kokosolie på en forvarmet pande. Steg pandekagerne ved middelvarme og top med dem med hvad du ønsker.
Jeg toppede mine med skyr, friske blåbær, hakkede mandler og hakket chokolade af 86%.
Omelet med spinat og tomat
Du skal bruge;
- 2 æg
- 100g æggehvider
- En sjat mælk
- Salt og peber
- 5 optøet spinat bolde
- 7 cherrytomater
- 2 skiver skinkepålæg – skinke/kyllinge strimler eller andet pålæg kan også bruges
- Kokosolie til stegning
Sådan gør du;
Æg og æggehvider samt mælk, salt og peber blandes i en skål. Derefter tilsættes de optøet spinat bolde, der forinden presset en anelse for vand. Det hele røres sammen og hældes derefter på en forvarmet pande med kokosolie ved lav varme. Derefter skæres tomaterne i halve og pålæg i tern og fordeles ud over panden. Når massen er fast er omeletten færdig.
Hvad får I til morgenmad? 🙂
(Indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu