Husk for pokker da at poste din mad på insta!

Hvad er overhovedet målet med alt den træning?

f.. Er sommetider et spørgsmål jeg kan stille mig selv, og noget jeg også ofte hører fra folk udefra. For du træner vil ikke bare uden at have et mål? Det er efterhånden blevet en stor trend, at skulle have et specifikt mål i forbindelse med sin træning, eks. bikinifitness for de, der opholder sig meget i et center. Marathon for de, der løber eller ironman, for de lidt mere ekstreme. Og i sig selv kan det da være ganske motiverende med et mål forude, men hvad så når det måske ikke lige bliver en realitet som håbet, og ikke helt lykkes? Hvad skal du så stille op? Eller omvendt, hvis målet er nået, hvad så nu? Men for mig at se, behøver der slet ikke at skulle være noget mål – ikke altid. Du kan sagtens dyrke din sport, om det så er fodbold, ridning eller fitness, uden der absolut SKAL være et mål at stræbe efter. Nogle gange er det også bare den frihed og glæde ens hobby giver en, som er tilstrækkelig nok. Og lige præcis dét synes jeg er en vigtig pointe. Hvis du finder noget i din hverdag, der føles helt rigtigt, og som er noget du har lyst til at dyrke af ren glæde, så kan målet være total irrelevant og ubetydelig. Så længe det giver lyst – for lysten er jo det, der driver værker som man siger 😉

Hvad er jeres holdning? Har I altid et mål med jeres træning eller det I går op i? 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk for pokker da at poste din mad på insta!