Min nye morgenrutine

Dagens funktionelle træning

IMG_3393
Tights; Adidas – T-shirt; Bodylab – Sko; Nike Air Max

.. For første gang i min såkaldte træningstid trådte jeg lige et ekstra langt skridt ud af komfort-zonen og var i dag med til min første holdtræning!
Der hvor mange andre finder tryghed i holdtræning, hvor der aller forrest står en instruktør og pensler ud, hvad du skal foretage dig – der finder jeg det ret så grænseoverskridende at skulle lade én styre hvilke øvelser, og hvordan det skal gøres. Pludselig er det ikke mig selv, der har kontrol over dagens træning, men en helt anden.. Som sagt grænseoverskridende, men mega fedt!
Timen var super fed, og blevet styret af Kristin, som piskede os igennem en times intens træning, der både bød på styrke, puls og konkurrencer.
Normalt er jeg som sagt ikke typen, der går på holdtræning, men jeg synes faktisk også et eller andet sted, at det var en smule befriende ikke selv at skulle tænke på, hvordan man i dag skulle udfordre kroppen, og hvilke muskelgrupper der skulle stå for skud. Det hele var som sagt overladt i en andens hænder, og så var det ellers bare at holde tungen lige i munden for at kunne følge med.
Når det så er sagt, så tror jeg dog stadig ikke, at jeg er holdtræningstypen sådan på daglig basic, men dermed heller ikke sagt, at det ikke er noget jeg vil udelukke fuldstændigt. Jeg hælder stadig til at styrketræne blandt maskinerne og vægtene, men vil faktisk gerne forsøge at få koblet nogle holdtimer ind en gang imellem. Jeg tænker også det kunne være praktisk de dage, hvor man er helt tom for ideer, og faktisk ikke har den vilde overskud til at skulle træne. Der er holdtræning sikkert utrolig effektiv, eftersom man er omringet af andre motiverende medlemmer, og da det en holdtræning, så er vi ligesom sammen om dagens program – så inden man får set sig om, er timen forbi og sveden drypper! 🙂

Billede uden titelJeg har også tænkt det i forbindelse med noget yoga måske – men så langt et skridt ud af min trykke lille bobbel hér er jeg ligegodt ikke helt klar til at tage endnu. For mig er yoga stadig meget farligt at skulle kaste sig ud i – især med det stive og slet-ikke-kontaktbare korpus jeg render rundt med 😀

Hvad er jeres fortrukne holdtræning, og hvorfor lige præcis den? Jeg kunne godt bruge en masse lækker inspiration og måske lidt overtalelse i forbindelse med nye holdtimer, der bare må afprøves 😉

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye morgenrutine