Januarudsalg!

Ugens madplan

p1040151.. Er nu at finde efter godt en uge inde i det nye år. Og hold nu op, hvor er det rart at være tilbage i den vante hverdag igen, med sund mad og daglige rytmer. Det lyder for nogen måske helligt og som noget værepjat, men jeg kan sku rigtig godt lide den sunde livsstil og måde hvorpå jeg strukturerer min hver dag. Liges såvel har jeg da bestemt også nydt nogle dejlige fridage mellem jul og nytår, og den lækre overflod af mad, den har bragt med sig, men at være tilbage i den travle hverdag med madpakker generer mig bestemt overhovedet ikke! 🙂
Derfor ville jeg lige inddrage jer i, hvad den kommende uge skal stå på til aftensmad:

hh

Jeg håber I kan finde noget inspiration 🙂
Er I kommet godt i gang med det nye år?

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januarudsalg!