Juuuuuul

Min juleaften

m.. Har været mindst lige så fantastisk som jeg hele december måned, har gået og håbet på! Jeg er virkelig et rigtig familiemenneske, og har altid til hver en tid valgt min familie og en fredag aften hjemme på sofaen, frem for en tur i byen – Så en aften i dét tegn, var der ikke noget at sætte en finger på. Det skal da lige være den manglede mandel i min portion risalamande, men man kan jo ikke få det hele 😉
Min kæreste og jeg forlod som sagt Aarhus fredag aften, da jeg fik fri, og med en godt pakket bil kørte vi hjem til min far, hvor vi fik den bedste velkomst af mine to dejlige damer, Thea og Luna! Åh hvor har jeg dog savnet dem – og farmand selvfølgelig 😉
Efter godt 10 timer under dynen stod vi op til en lækker morgenmad, og så blev dagen ellers bare brugt på at tuller rundt, kun med afbrydelse af en lækker omgang træning med manden min. For selvom det er jul, så er træning stadig noget vi begge prioriterer utroligt højt, og derfor er julen ingen undskyldning. Efter træning, der stod på ben (selvfølgelig!) var det kirketid, og så direkte hjem og gøre sig julelækker indtil gæsterne kom. De efterfølgende par timer var bare så hyggelige, maden var perfekt, træet stod smukt og pyntet, og gaverne lå klar! Hos min familie har vi den tradition, at efter vi har spist risalamande, og mandegaven er pakket ud, bliver vi alle sendt ud i gangen bag lukket døre, foruden min far, der imellemtiden tænder de levende lys på træet. Det er så smukt et syn og et kæmpe højdepunkt på aftenen! Efterfølgende går vi hånd i hånd omkring juletræet imens vi synger forskellige salmer. Og til slut inden gaveræset begynder, bliver der skrålet “nu det jul igen og nu det jul igen” imens vi løber i en kæde rundt i hele huset til vi til sidst er helt udmattet! 😀 En sjov tradition, der bare aldrig må afskaffes! OG SÅ var det gavetid! 😉

Må I alle have en dejlig 1. juledag. Min startede med endnu et julebrunch bor, en masse julefilm og en lækker og max svedig træning ovenpå alt det julemad! 😛
Har I nogle sjove juletraditioner, som i typisk gør i jeres familier? 🙂

 

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juuuuuul