Det spiser jeg før træning

Planke challenge – på 6 forskellige måder

14438881_10210392280780387_1338484598_o
.. Jeg har lige ganske kort været inde på planken i mit tidligere indlæg HER – og kom efterfølgende til at tænke over, at planken jo også sagtens kan bruges til andet end en “pause-øvelse” Så derfor ville en planke-challenge jo være perfekt. Jeg selv er et kæmpe konkurrencemenneske, så hvorfor ikke kaste bolden videre til Jer, for at se, hvor længe I kan klare den traditionelle planke – min personlige rekord er 4 minutter og 27 sekunder – Tænker at 5 minutter kan være et realistisk mål 😉
Hvad er jeres personlige rekord i planke? Måske vi skal have en lille konkurrence i gang? 😛

Foruden den traditionelle planke, findes der et hav af alternativer. Og jeg tænkte, det kunne være meget lækkert med lidt inspiration til nogle forskellige variationer;

v22

Jeg glæder mig til at høre jeres personlige rekorder! 😉

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det spiser jeg før træning