Cremet bananpandekager

En aktiv hviledag

rest.. Der kan laves indendøre, nu da efterårsvejret har meldt sin ankomst. Jeg har tidligere skrevet et indlæg omkring en aktiv hviledag udendøres lige HER men da vejret kan være en smule udfordrende lige pt, så vil det i denne omgang være noget, der kan laves og hygges med indenfor. Jeg er desværre ikke typen, der kan bruge en hel dag foran fjernsynet og netflix. Faktisk har jeg aldrig rigtig set så meget fjernsyn, og er utrolig til at se film, både alene og med andre. Jeg ser mest bare filmen uden at tænke på handlingen bag, så der skal ret meget til at fange min interesse. Nok mest derfor jeg er stor tilhænger af Disney-film! 😀
Nåååå, tilbage på sporet – det var fif til en aktiv hviledag indendøres vi kom fra;

  1. Inviter veninder til et slag badminton. Måske er badminton lidt en morfar-sport ville nogle mene, men i det rette selskab kan det virkelig være utroligt hyggeligt! Og finder man de rette modstander, kan det klart give sved på panden.
  2. En tur i svømmehal. Ligeledes kan man også invitere kæresten eller veninder i svømmehal. Hvad end det er for leg og pjat eller et par seriøse baner i vandet, er svømmehal altid en sikker vinder. Derudover forbrænder man faktisk en del kalorier ved at svømme.
  3. Yoga. Det skulle have en vanvittig afstressende effekt på kroppen, og samtidig bliver de trætte muskler og led strukket ud. Med de ydrepositioner, som kroppen bliver bragt ud i under en yogatime kan få sveden til at hagle!
  4. Rengøring. Og så har du slået to fluer med et smæk. Et skinnende hjem og en “workout” rigere. 30 minutter med støvsugere forbrænder 120 kcal. Så husk lige på det næste gang du springer rengøringen over 😉
  5. Et kort maveprogram. Der findes på youtube.com mange forskellige mavetræningsvideoer. De fleste tager typisk 10-20 minutter, og kan alle udføres hjemme på stuegulvet. Jeg vil inde længe også smide et indlæg op, om forskellige øvelser, der kan laves hjemmefra.
  6. Flyt rundt. Måske trænger værelset eller stuen til et nyt pust. Så frem med dødløft teknikken, spænd i bækkenet, og så ellers få rykket rundt. Og viser det sig, at omrokeringen ikke var den største succes kan du jo altid rykke det tilbage igen 😛
  7. Sjippeintervaller. Noget, der også på kort tid giver sved på panden og får pulsen op. Start med 20 sekunders let sjip og 10 sekunders sjip med høje knæ og øget tempo af 10 omgange. Så er allerede de første 5 minutter gået.
  8. Gå i køkkenet. Måske er en tur i køkkenet ikke ligefrem noget man forbinder med “aktiv hviledag” men alligevel kan det på længere sigt have sine fordele. Du kan f.eks. bruge en hel dag i køkkenet på at lave en masse portioner, der kan fryses ned. Så har du altid sundere alternativer, der allerede er lavet og kun lige kræver en tur i mikroen.

Må I have en dejlig søndag 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet bananpandekager