Behandling af akne hos klinik Meso

Bodylab pandekager og en hel fridag

.. God søndag morgen! 🙂
Sikke en dejlig efterårsdag med sol og smukke blade! Jeg har i hvad der føles som en evighed siden endelig en fridag, hvor jeg absolut ikke skal noget som helst – lige bort set fra en uges ferie sydpå, men sådan på hjemmefroten er det ved at være reeeet længe siden 😛
Jeg sov til jeg vågnede ved en 8.00 tiden og blev straks  grebet af vejret – kender I det? Hvordan sol og lys bare kan påvirke en positivt på den her tid af året? 🙂
Derefter valgte jeg at trække i overtøjet, forhører mig hos hundene om de ville med på gåtur, og traskede afsted. Selvom Danmark ikke har været gavmild med sommeren, og vi allerede er på vej mod vinter, så har efteråret nu alligevel sin charme!

Hjem det gik, og kaffen blev sat over, imens der blev lavet pandekager ud af Bodylabs shake-n-bake. Det er så simpelt et koncept hvor man blot tage 3 scoop af bøttens pulver, og ryster sammen med 300 ml mælk. Så er dejen lavet og klar til panden, haps!
Her har jeg brugt min favorit cookies and cream, der indeholder små chokolade-kage-stykker! 😉
Stakken er toppet med peanutbutter, frosne hindbær og zero topping.pa011488pa011492pa011494pa011527Resten af dagen skal vist bare gå med at slappe af, blogge lidt, drikke kaf’ og se serie – total søndag!
Hvad skal I lave? 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behandling af akne hos klinik Meso