En god start på dagen

Fluffy proteinpandekager

p1260390-2 p1260372.. SE lige nogle tykke basser! 😀
Forleden bestilte jeg en dunk æggehvider hjem, da jeg tidligere brugte det meget i min havregrød om morgenen for mere protein og fylde. Det var så ikke lige den helt samme lækre fornemmelse som jeg huskede, så dunken blev sat lidt til side, og skulle jo udnyttes til noget andet.. 😛
Så faldt ideen på, at piske det op, og vende sammen med en portion pandekagedej, i håb om, at det kunne give den sådan en svampet og fluffy effekt. Og sørme om det ikke også lykkedes! Se bare 🙂p1260375 p1260392Sådan gør du;
Bland to scoop pandekagemix fra Bodylab – jeg brugte min ynglings Cookies and Cream med 100 ml minimælk. I en anden skål piskes 1 dl æggehvider sammen, til konsistensen er helt tyk. Vend forsigtigt æggehvidecremen i pandekageskålen og steg dem efterfølgende på en lille pande med lavt varme. Velbekomme! 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god start på dagen