Farverig frokost

.. Der stiller både sulten og ens sanser. Sjovt nok føler man sig mere mæt, desto mere farverig tallerkenen er – det må skyldes, at det ikke kun er smagssansen, der stimuleres, men også synsansen? Derfor kan et lille smart fif være, at din tallerken altid som minimum skal indeholde 3 forskellige farver. Den vej igennem, vil man ligeledes få flere grøntsager implementeret 🙂
Nu til dagens frokost!
Du skal bruge; (2x 300 kcal)
- En rød, gul og grøn peberfrugt
- 2 gulerødder
- 300g kylling i tern
- 1 løg
- 2 spsk. cremefraise 8%
- 2 tsk. rød pesto
- Krydderier
- Sesamfrø
Sådan gør du;
Hak peberfrugtene og gulerødderne i grove strimler. Imens svitsets kyllingeternene med løg på panden. Tilsæt efterfølgende cremefraise og pesto til kyllingen og lad det suge ind. Samtidig lynsteges grøntsagerne på en anden pande og drysses med timian. Fordel mængderne i to portioner og haps, så er der både til frokost og aftensmad 🙂
Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu