4 dages frokost - 300 kcal

Farverig frokost

pa011565pa011536.. Der stiller både sulten og ens sanser. Sjovt nok føler man sig mere mæt, desto mere farverig tallerkenen er – det må skyldes, at det ikke kun er smagssansen, der stimuleres, men også synsansen? Derfor kan et lille smart fif være, at din tallerken altid som minimum skal indeholde 3 forskellige farver. Den vej igennem, vil man ligeledes få flere grøntsager implementeret 🙂
Nu til dagens frokost!
pa011532 pa011549 pa011559Du skal bruge; (2x 300 kcal)

  • En rød, gul og grøn peberfrugt
  • 2 gulerødder
  • 300g kylling i tern
  • 1 løg
  • 2 spsk. cremefraise 8%
  • 2 tsk. rød pesto
  • Krydderier
  • Sesamfrø

pa011543 pa011564Sådan gør du;
Hak peberfrugtene og gulerødderne i grove strimler. Imens svitsets kyllingeternene med løg på panden. Tilsæt efterfølgende cremefraise og pesto til kyllingen og lad det suge ind. Samtidig lynsteges grøntsagerne på en anden pande og drysses med timian. Fordel mængderne i to portioner og haps, så er der både til frokost og aftensmad 🙂
Velbekomme!

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 dages frokost - 300 kcal