Et sundt væggtab

Træningsprogram til nybegyndere

hh.. I forlængelse af mit forrige indlæg omkring sæt og gentagelser blev der efterspurgt et mere uddybende program, der kunne anvendes ved de forskellige formål. Derfor har jeg taget kategorien “nybegynder”op i dag, og opbygget et program, der kunne være super fin at anvende, hvis man ønsker et sted at starte, og junglen med øvelser, sæt, gentagelser, pause, kg osv. kan virke helt uoverskueligt 🙂

Fullbody program, til dig der ønsker at træne 2-3 gange i ugen:ja16 RM – RM er betegnelsen for, hvor tungt du løfter. Når der på planen står 12-14 gentalgeser ved 16 RM, vil det betyde, at du efter 12-14 gentagelser egentlig godt kunne tage max 2 stk. mere, men ikke gør det. Ganske enkelt for ikke skade eller overbelaste kroppen som nybegynder.
E1 + E2 – det er betegnelsen for et superset. Det vil sige, at øvelserne laves lige efter hinanden, og pausen indtræder først, når E2 er udført. Dette gentages 3 gange.
De sidste koloner – Er til eget brug, så man kan notere sine fremskridt undervejs i forhold til antallet af gentagelser og mængden af kilo.

Hvis du skulle være i tvivl om nogle af øvelserne, kan du via linket HER findes dem via deres navne.

Jeg håber I kan finde inspiration til jeres træning! Måske der er ønsker omkring et program til “jeg vil gerne strammes op” kategorien? 🙂 

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sundt væggtab