Træningsprogram til nybegyndere

Aftensmad på 500 kalorier

p7041165.. Der smager SÅ lækkert! Opskriften var egentlig en jeg fandt på instagram, under alle de der kinesiske mad-videoklip, og det så egentlig ret så lækkert ud! Så med inspiration derfra, blev resultatet langt bedre end ventet, hehe.
Jeg tastede den efterfølgende ind i Madlog, for at se, hvad sådan en portion indeholder, og samtidig kunne have muligheden for, at sætte den på mine klienters kostplaner, hvis de ønsker inspiration til sunde færdig-retter.
Du kan i øvrigt læse nærmere omkring kostvejledsningforløb lige HER eller sende mig en mail, hvis du ønsker yderligere uddybelse omkring forløb, opfølgning, redskaber osv. 🙂
Tilbage til aftensmaden 😉
p7041137 p7041144Du skal bruge; (4 personer)

  • 3 stk. kyllingbryst
  • 1 pakke pasta – jeg købte frisk spinat pasta
  • 1 karton madlavningsfløde – jeg brugte den lilla med 8% fra Karolines Køkken
  • 3 peberfrugt
  • 1 stort løg
  • 2 fede hvidløg
  • 2 dåser hakket tomater – jeg brugte med hvidløg og basilikum
  • Krydderier

p7041148 p7041153 p7041157Sådan gør du;
Put de 3 kyllingebryst i en gryde, og sæt dem til at koge. Når de er helt møre hældes vandet fra, og de rives i stykker med to gafler. Imens de koger, skæres hvidløg, løg og peberfrugt i grove skiver, og svitses i en gryde med olie. Kom derefter de to dåser med hakket tomater, og madlavningsfløde i, sammen med en masse krydderier. Jeg brugte blandt andet barbecue, chiliflager, salt, paprika, peber og hvidløgsalt, alt kan bruges! Lad det derefter stå og simmer i 10 minutters tid, inden kyllingen vendes deri. Sat pastaen over kog i 5 minutter, og så er der serveret! 🙂
Velbekomme

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram til nybegyndere