Derfor træner jeg så meget som jeg gør

Bikinifitness, igen??

12903627_10208784892476684_1103286220_o.. Var noget de skarpe læsere bemærkede, ikke stod på min liste over ting, der skulle ske i det nye år. Og ja, hånden på hjertet, så bliver det nok ikke en del af min plan for 2017. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg da har tjekket IFBB kalender ud, for de kommende internationale konkurrencer, som afholder rundt i verdenen i løbet af året her. Hvor både forskellige grand prix, cups, EM eller Arnold Classic lød utrolig tiltrækkende, og gav da også lige et lille sus i maven, men jeg må også bare være realistisk og have mine prioriteringer i orden. Jeg ved af egen erfaring, hvor strid en konkurrencediæt er, især på egen hånd. Og ligeledes hvor meget der skal fravælges, for at det kan tilvælges, og det er jeg på nuværende tidspunkt ikke villig til. Jeg er lige startet på en ny uddannelse, som kræver alt mit fokus, da det jo er min fremtid det handler om. Og så ved jeg bare med mig selv, at vælger jeg scenen, jamen så bliver det automatisk dér, jeg vil lægge min tid – for her går jeg all in. Og det er tiden bare ikke til, som det ser ud lige nu.
Og så har jeg bare andet i mit liv lige pt, som betyder mere end at skulle stå på scenen, som f.eks. en kæreste og chokolade 😉
Meeeeen, når det så er sagt, jamen så kan jeg stadigvæk ikke lægge tanken sådan helt 100% på hylden for altid – for man skal aldrig sige aldrig! Jeg drømmer stadig om en tur på scenen til et af de helt store stævner, men det må tiden vise, om det på et tidspunkt bliver en realitet 😛

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor træner jeg så meget som jeg gør