Juletræning med fokus på abs

Shake’n’bake

15322571_10211142465174528_1324302840_o

 

.. Er ganske enkelt genialt! Det hverken sviner, tager tid eller kræver mange ingredienser – perfekt for sådan én som mig 😛
Jeg snakker selvfølgelig om de forskellige pandekagemix fra Bodylab. De har endnu engang lanceret en ny smag, denne gang med hindbær og hvidchokolade, som seriøst er så lækker! Jeg elsker chokolade, og især hvid chokolade, så den er spot on!
Som sagt er det super nemt at få lavet sine pandekager ud af pulvermixen. Jeg tager typisk 3 scoops over i en shake tilsætter 150 ml mælk og ryster det sammen. Imens varmes en pande op og pandekagerne kan nu bages til de gyldenbrune på hver side. For at de slipper panden lettere bruger jeg en kokosolie-spray der også er fra Bodylab. Både sprayen og den nye pandekagemix kan nu købes på deres hjemmeside, lige nu til henholdsvis 39.- og 99 kr. 🙂

Har I smagt den nye pandekagemix? Og hvilken er jeres favorit? 😛

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletræning med fokus på abs