Nytårsforsæt - Er det nu også smart?

Nytår og alkohol?

15502830_10211375268954477_404041952_o.. Hvordan er det nu liiiige status er med det? Kan man godt hoppe ind i et nyt år uden at skulle være spritstiv? Svaret er, at det kan man faktisk godt. Ordet alkohol forbinder utrolig mange med noget socialt og “at leve livet” og derfor bliver ikke-drikkere, hurtigt mødt med fordomme omkring et kedeligt liv og som asociale. Hvilket ikke er heeeelt rigtigt. Personligt kan  jeg sagtens selv være med til sociale arrangementer, der indeholder alkohol, men bare uden selv at drikke, fordi jeg ikke har lyst. Ligeledes vil jeg også have lov til at have den frihed, at kunne tage før hjem fra byen, fordi jeg prioriterer min søvn osv. Alt dette bør være muligt at kunne bestemme selv, uden det behøver at være aftenens store samtaleemne, og pludselig står man der i centrum af en stor diskussion, som man egentlig slet ikke ønsker at være en del af, blot fordi man ikke gør som “de andre” Omvendt er jeg absolut heller ikke dømmende over for de, der vælger at gå i byen hver weekend, vi har bare hver vores interesser, og det skal der være plads til 🙂
Så nej, min nytårsaften bliver ikke med shot og fest til den lyse morgen. Min kæreste og jeg skal holde nytår bare os to, med lækker 3-retters menu, og en flaske vin, hvilket jeg bare glæder mig helt vildt til!

Hvad skal I lave nytårsaften? Og hvad er jeres holdning til alkohol? 🙂
new-year-03

signatur

2 kommentarer

 • Nadia

  Jeg er virkelig glad for at læse dit indlæg! Jeg har selv valgt at jeg i år ikke skal drikke andet end et enkelt lille glas champagne når vi skal skåle det nye år ind! Så fedt at jeg ikke er den eneste 👏🏻 Er i gang med et større vægttab og der passer alkoholen bare ikke ind pt! 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeVinbech

   Hej Nadia, og godt nytår! 🙂
   Jeg er glad for du kunne lide indlægget – vi er jo ikke så mange med den holdning, så vi må stå sammen, haha!
   Held og lykke med dit projekt – det lyder smadder spændende 🙂
   Knus Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsforsæt - Er det nu også smart?