Sunde ideer til madpakken

TAKE OVER – Sandras kamp efter graviditeten

.. Hej alle sammen. Byd Sandra velkommen til 🙂
Sandra og jeg har de sidste par måneder kørt et samarbejde i forbindelse med en kostomlægning, og Sandra har været så sød at vise, hvordan en dag på kostplan kan se ud og vigtigst af alt, hvordan hun får hverdagen til at gå op i en højere enhed, så here we go;Den 15. marts 2018, blev jeg mor til vores lille dreng Carl. Under min graviditet tog jeg 28 kg på, som jeg nu kæmper en brag kamp med at få smidt igen.

Før jeg blev gravid, var jeg tilknyttet en anden coach, men kunne mærke jeg havde brug for at prøve noget nyt og efter at have fulgt Rikke et stykke tid på Instagram var jeg sikker på at det var hende som skulle hjælpe mig – nu har jeg været hos hende i snart 3 måneder og det er det bedste valg jeg har taget, og er ikke færdig med at være under hendes vinger endnu. Jeg har lært så meget om mig selv og en anden måde at ændre sin livsstil.
Mor livet og sunde måltider
Da min kæreste arbejder som montør, og ikke hjemme mandag-torsdag giver det lidt ekstra arbejde til mig i hverdagene med en lille i huset og især lige for tiden, da søvn er en kamp og han har meget brug for nærhed for tiden.
For at diæten skal være en succes hos mig, er det vigtigt at mine måltider er appetit for øjnene,  og med en lille direktør i huset på knap 5 måneder, er der ikke mange minutter at lave sin mad på, hvis den også skal spises uden pauser 🙂
Kostplanen hos Rikke har heldigvis gjort det at være mor og  skulle tabe sig muligt, da det ikke kræver flere timer i køkkenet for et lækkert måltid. Der er endda muligt at få noget der passer til planen de dage hvor direktøren herhjemme er meget krævende, og gerne vil have sin mors opmærksomhed når han ikke sover.
Hjernerystelse og påbegyndt træning.
For snart 2 år siden blev jeg ramt af min 3. hjernerystelse indenfor halvandet år. Den stoppede mig i at have et aktivt træningsliv.
Efter at have taget mange kilo på under min graviditet, havde jeg en drøm om at kunne få lov at træne lidt igen, samt gå ture der er længere end 3 km, men vidste også det ikke var sikkert det nogensinde skete.
I samarbejde med sødeste Rikke, startede vi med at genoptage små gåture så både min krop efter fødsel og hjernerystelse kunne være med. Derfra har jeg mærket efter og vi hun har formået at sammesætte et lille træningsprogram som mit hovede kan holde til, og jeg kan træne også når Carl er vågen (JUBIIII).
Selvom jeg drømmer om at vende tilbage i træningscentret og smide rundt med håndvægtene, er det en fantastisk følelse at kunne træne en lille smule og gå nogle længere ture med barnevognen som tiden er nu.
Min fremgang under Rikkes vinger
I min tid hos Rikke har jeg indtil videre tabt 10 kg og mangler 8 kg endnu for at være i mål. Jeg har under hele forløbet haft mig selv med, og ikke på noget tidspunkt haft følelsen af jeg manglede noget på min kostplan. Min kæreste nævnte for mig, at han synes jeg virkede utrolig afslappet denne gang på diæt, hvilket jeg også selv har bemærket mange gange.
Samtidig er Rikke virkelig god til at støtte en, og give en nogle klap på skulderen når øv-perioderne dukker op. Jeg glæder mig til at tabe de sidste kilo sammen med Rikke, og er sikker på vi nok skal komme i mål snart 🙂
Tusinde tak til Sandra (Følg hende her) for det super fine indlæg og de søde ord! <3
Hvis du ønsket at høre mere, er du mere end velkommen til at kontakte mig på mail rikke_vinbech@hotmail.com, så finder vi sammen præcis den løsning der passer dig og dine behov 🙂
signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde ideer til madpakken