Du ved du er kæreste med en, der er på diæt når;

Mit første år som Personlig Træner

18426404_10212691697784375_1985489364_o.. Har været total overvældende og gået over alt forventning!
Tilbage i januar sidste år, opsagde min kæreste og jeg vores lejlighed og begges faste fuldtidsstillinger i Aarhus, for at flytte tilbage til de små byer og det sammenhold det nu end har, da vi aldrig efter 2 år , var blevet helt vilde med storbyslivet. Det betød derfor også, at den uddannelse som personlig træner og kostvejleder jeg på daværende tidspunkt var ved at gennemføre, skulle udfoldes andre steder.. Derfor kontaktede jeg det lokale center i Grindsted, MAGION Fitness, og med centerlederen der, fik jeg en samtale.
Personlig træning og kostvejledning og generelt fitnessbranchen er langt fra nær så “hyped” hernede sydpå i forhold til storbyer som Aarhus eksempelvis. Men vi gav det sku en chance og jeg blev derefter ansat pr. d. 1/4. Derefter brugte vi en del uger på at få det hele kørt op, så der var styr på alt, til jeg d. 10/5 kunne stå med beviset i hånden på, at jeg nu kunne kalde mig nyuddannet og certificeret kostvejleder samt personlig træner.

Det betyder at jeg i dag, præcis (!) har været personlig træner i 1 år. Og jeg elsker det! Men jeg husker bestemt også hvor meget det har krævet, at få opbygget sig en god kundekreds, hvor svingene ens indkomst kunne være, hvor frustreret man kunne blive, og ikke føle sig god nok. Og hvor usikker man samtidig også kunne blive, når tingene ikke helt flaskede sig som håbet. Ligeledes alle de timer, der er lagt i, alle de mails, der er besvaret klokken langt over fyraften, og alle de vågne timer, der er brugt på at komme med nye ideer og opsætninger.
Men for pokker hvor har det været det hele værd!

Den dag i dag, et år efter, har jeg hjulpet knap 200 kunder med at komme et skridt tættere på deres mål, sammen har vi smidt flere 100 kg, samtlige centimeter, løftet flere tons af kilo og spottet muskler, der popper frem. Og vigtigst af alt, fået plantet et kæmpe smil på læberne rundt omkring, og den følelse er så fantastisk! 🙂
Jeg har lært utrolig meget på det sidste års tid, både i forhold til at kommunikere på forskellige måder, tackle uventede situationer, fået meget mere struktur på mine arbejdsdage, og samtidig huske at holde fri og sige nej. Jeg glæder mig så meget til endnu et lærerigt år, der forhåbentlig både byder på nye kursus, så jeg kan udfordre mig selv, og lære endnu mere, og absolut også en masse skønne kunder, der viser mig deres tillid, og giver mig muligheden for, at hjælpe dem mod deres mål 🙂

Hvis du ønsker hjælp, så endelig lad mig høre fra dig 🙂

signatur

2 kommentarer

  • Lone jensen

    Du er for sej Rikke 👍💪🏻😊 uden dig har jeg ikk noget så langt og er fuld ud tilfreds med mit resultat 😃

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved du er kæreste med en, der er på diæt når;