Sunde morgenvafler

Jeg skal flytte!

unavngivet12d.. Eller vi skal! Min kæreste og jeg. Måske nogle af jer, fulgte med da vi rykkede teltpløkkerne op i Aarhus for en del måneder siden, efter at have være bosat deroppe i 2 år. Men tilbage i marts, var vi for alvor blevet træt af en overdrevet dyr husleje og manglende omgang med familie og vores omgangskreds, der alle stadig var bosat længere nede sydpå i landet. Det med nær-familie-kontakt blev derfor taget meget seriøst, og vi rykkede ind hos min far, der tog imod os med åbne arme. Vi har nu boet hos ham siden marts som sagt, hvilket har været en helt fantastisk hjælp!
Men NU har vi fået vores eget igang, og kan rykke ind allerede den 8. december! Så derfor går meget af tiden absolut også med at lede efter nye møbler, planlægge indretning og shoppe nipsting, eftersom vi stort set solgte alt, da vi rykkede fra Aarhus 😛

Så om en lille uge, får vi nøglerne til vores nye fine lejlighed, og vi kan næsten ikke vente! 🙂24250903_10214586262107299_1504354288_o

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde morgenvafler