Sådan sparer du kalorier i løbet af din dag

Behandling af akne hos klinik Meso

.. Et ømt enme for mig, er samtidig dét jeg er aller mest ked af ved mig selv, nemlig min konstante uren- og fedtet hud.. Jeg har siden jeg kom i pubertetten i en 13-14 års alder, døjet rigtig meget med uren hud og akne. Ikke blot i ansigtet men også på skuldre, ryg, bryst ovs. Noget jeg har været utrolig ked af, og aldrig rigtig formået at acceptere at kunne leve med :-/
I teenageårene var det ikke ligefrem fordi det hjalp selvtilliden på vej, i en i forvejen presset identitets-periode, og efterfølgende i forbindelse med at jeg startede med at træne hyppigt, og gerne ville kunne iklæde mig toppe, sports-bh’er og ikke skulle gemme mig under store trøjer og være flov, blev det for alvor et endnu større problem for mig.

Siden da, har jeg forsøgt mig med pille-kure fra hudlæger, undgået protein/mælkeprodukter, brugt diverse cremer og rensekure, men også uden den helt store effekt. Bevares, det er blevet mindre til tider efter behandlingerne, men det kommer bare altid igen..
Forleden dag blev jeg så kontakte af Lene fra Klinik Meso, der via min mor kendte til mit problem – det er ikke noget jeg snakker særligt højt om, kan I måske fornemme – Men Lene fortalte, at hun måske havde en måde hvorpå jeg kunne komme mine hudproblemer til livs. Derfor aftalte vi at jeg skulle have en behandling i hendes klinik og efterfølgende have redskaber til selv at kunne fortsætte behandlingen.

I sidste uge lagde jeg mig så i en time på Lene briks og behandlingen gik i gang;

  • Først fik jeg en “bedøvelsescreme” på præcis, som inden en tattoo – dette lå jeg med i 20 minutter til mit ansigt blev helt tungt – en ret sjov følelse 😛
  • Derefter gik behandlingen i gang med et rør hvori en masse små nåle sad og masserede ned i huden. Grundet creme kunne jeg absolut ikke mærke noget overhovedet
  • Efter ca. en halvtimes behandling lagde Lene en fugtighedsmaske, så de åbne porer kunne få nyt energi
  • Til slut fik mit ansigt en omgang fed creme, der samtidig hjalp på den rødme der opstår efter en behandling – jeg er siden da blevet så gode venner med den creme, at den smøres på 2-3x dagligt, fordi jeg virkelig kan mærke den gør min hud blød. Og den følelse af kan jeg ikke mindes hvornår jeg sidst har oplevet 🙂

pa031584pa031583Billederne her viser min hud lige efter den første behandling hos Lene. Jeg fortsætter pt selv behandlingerne med en Derma roller, en serum creme og en dagcreme efterfølgende, som Lene har givet mig med. Om et par uger, glæder jeg mig forhåbentlig til at kunne dele de flotte resultater med jer! Både i ansigtet, men aller helst også på ryggen! Åh hvor jeg håber!!

Indlægger er lavet i samarbejde med Lene, Klinik Meso

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan sparer du kalorier i løbet af din dag