Fordele ved foodprep

20 minutters svedig workout #video

20620874_1372748602846204_4472628285603572042_n.. Og den aller første af slagsen, altså videoen! Svedig har jeg været en del gange før, men især en effektiv træning i sydens tidlige morgensol kunne bringe sved på panden 😛
Jeg ville jo egentlig have delt den med jer, med det samme, men der kom som nævnt tidligere i indlægget HER lidt i vejen 😀
Men videoen blev taget, og derfor skal I bestemt ikke snydes for en guide til de omtalte øvelser. Jeg håber I tager godt imod den – da jeg har lidt i tankerne, at bringe et par videoer eller vlogs om man vil, på banen. Mon det er noget, der kunne have interesse? I så fald, kom gerne med ønsker eller forslag dertil – jeg har allerede selv i tankerne, der skal filmes nogle lækre opskrifter, træninger, lidt brugbart viden omkring kost og sund osv. Men hvis I sidder med en masse gode ideer, så endelig bare skyd løs! 🙂

 

signatur

2 kommentarer

 • Jeanette

  Hej Rikke
  Jeg kunne rigtig godt lide videoen. Håber på flere trænings relateret videoer fra dig af.
  Mvh Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeVinbech

   Hej Jeanette
   Dét er jeg glad for at høre! Jeg lover der nok skal komme flere af slagsen 🙂
   Knus Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordele ved foodprep