Aftensmad på 400 kcal

Sammenligner du dig selv med andre?

19692473_10213287574000908_236185182_n.. Og her vil de fleste nok ikke helt kunne lade vær med at nikke en smule. Vi kender det næsten alle sammen.. Vi kommer sommetider lige til at kigge os selv over skulderen efter hende med den smalle talje, man selv ikke lige havde fået tildelt. Hende med de lange model ben, og her står man så med sine små korte stænger. Hende med de store bryster, det lange hår, den fyldige mås osv. Vi gør det konstant, kigger og sammenligner – men hvorfor? Kommer der overhovedet noget godt ud af det? 🙂

Både ja og nej.. Jeg har også selv været der – men har efterfølgende valgt at vende det til noget positivt, og derfor vil jeg med det her indlæg også gerne opfordre dig til det! Der er bestemt ingen grund til at skulle trække sig selv ned konstant, fordi man ikke lige har de markerede arme, den flade mave eller de hurtige ben – vend det i stedet til noget inspirerende og som motivation for selv at stræbe efter nye mål med din træning19756163_10213287573360892_447275842_nBrug energien på at arbejde med dig selv og dine træningsfremgang i stede for at bruge alt krudtet på at kigge efter alle andre. Vi er alle forskellige, vi er forskellige steder i livet, og har alle forskellige mål. De startede formegentlig samme sted som du, men vendte alt fokus indad og arbejdede med dem selv. Vend den dårlige energi til noget konstruktivt og udnyt det igennem din hverdag, fordi det gør DIG og DIN krop glad 🙂
Vi er alle forskellige, og gudskelov for det!

Hvordan husker du at sætte pris på dig selv? 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensmad på 400 kcal