Min træning er noget lårt når;

En god start på dagen #Spanien

.. Åh hvor er her dog smadder lækkert altså! 😀
De af jer, der følger med på snappen, kunne næsten ikke undgå at bemærke, at vi for et par dage siden, landende i det dejlige spanske klima og efterhånden har fundet os ganske godt til rette. I går fik vi handlet ind til både morgenmad, frokost, vand og is, og hvad mere behøver man overhovedet, haha! Efter en god nats søvn, trak jeg i de medpakkede løbesko, for lige at få sparket dagen igang, og bare nyde solen stråler varme allerede fra morgenstunden af, mærke stemningen, og få bekræftet at alt er fuldstændig som det plejer at være! 🙂img_1740Det blev ikke til mere end 3 km rundt på må og få, men lækkert var det nu alligevel. Hjemad kom jeg da også, og efter vores tur ind for at handle i går, var køleskabet fyldt med en masse lækkert, der blev anrettet til en god omgang morgenmad, haps! Kæft hvor jeg bare nyder at holde ferie! 😀
img_1687I morgen tror jeg løbeturen bliver skiftet ud, med nogle hjemmeøvelser på tagteressen – måske det kunne have interesse i form af beskrivelser og videoguide? 🙂

Ha en dejlig dag!

signatur

2 kommentarer

 • Mie

  Vil virkelig gerne se nogle videoer hvor du viser nogle forskellige øvelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeVinbech

   Hej Mie
   Det skal ske! Jeg giver mig i kast allerede i morgen 😋💪🏽
   Knus Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træning er noget lårt når;