En god start på dagen #Spanien

20 minutters svedig workout #Spanien

img_1760.. Efter forrige indlæg, omkring “en god start på dagen” var der en super fed respons efter jeg luftede ideen omkring en videoguide til hjemmeøvelser – meeeeen, turbotøsen her, havde selvfølgelig overhovedet ikke tænkt på, at sådan en sammensætning af videoklip, jo formegentlig nok kræver et videoprogram, og med garanti er et program, der så kræver en computer, og den er altså ikke lige med her på ferie.. Såe, videoen må I have lidt til gode 😀

MEN derfor skal I selvfølgelig stadigvæk ikke snydes! Så hermed en super guide til nogle gode hjemmeøvelser, der får pulsen op, sved på panden og allerede er overstået på 20 minutter.

10x mavevip 
10x bækken løft 
10x armstrækker
10x jumping squat 
10x burpees 
af 5 runder 

Pyha! Det er lige før jeg vil påstå, at træningen ovenfor, var mere hård end gårsdagens løbetur – og det siger altså ikke så lidt med den løbekondi jeg har! 😀 Men det var “kun” 20 minutter, og lige til at overskue 🙂

Holder I jer igang, selvom det er ferie? 

signatur
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En god start på dagen #Spanien