Eksamens snack

PERSONLIG TRÆNER!

18426404_10212691697784375_1985489364_o.. JAAAA TAK! 😀
Jeg kan endelig skrive både uddannet certificeret kostvejleder og efter en vellykket eksamen i går, kan jeg nu også tilføje titlen som personlig træner – En titel jeg er ovenud stolt af, og som selvfølgelig også blev fejret med burger, gaver, hilsner, en god omgang træning og min dejlige familie <3

l18406206_10212691716904853_1005117238_oJeg har selv en kæmpe passion inden for fitness, sundhed, kost og træning, og så derfor den her levevej som total oplagt. Tænk, at jeg hver dag kan stå op til en dag, hvor jeg kan fordybe mig, og arbejde med lige præcis dét, jeg finder aller mest interessant? Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, hæhæ 😛
Men heldigvis, den er god nok! Efter jeg er blevet ansat i MAGION Fitness er tingene gået utrolig hurtig. Jeg har fået så mange fine henvendelser, og inden længe starter jeg op med det første bootcamp, endda Outdoor! Nøjs jeg glæder mig! Det bliver seriøst det sjoveste – ikke mindst fordi faciliteterne er til det, og solskins-vejret forhåbentlig er på vej. Hvis I ønsker at læse mere omkring det kommende bootcamp forløb, er der både informationer og mulighed for at tilmelde sig via linket HER 

Foruden den fine titel, har jeg pludselig også 2 dage ekstra i ugen til rådighed, nu jeg ikke skal frem og tilbage til Aarhus for at være i skole – og de 2 dage er en smule tiltrængt (!) men det er jo kun godt, for søren! Det har været hele skoletiden og ikke mindst ventetiden værd, og jeg glæder mig bare til, at komme ud i praksis, og dele ud af min viden, hele tiden blive klogere og udvikle mig inden for sportens verden 🙂

Igen, tusinde tak for jeres opbakning og lykønskninger! Dem sætter jeg utrolig meget pris på! <3

 

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamens snack