Danish Open - så ses vi igen

Ostefyldte kødboller

p5110593.. Var hvad, der stod på menuen her den anden aften. De var total mums, og faldt i ret god jord hos den oste-glade familie! Også selvom osten var kravlet lidt ud af nogle af bollerne, så smagte de rigtig godt alligevel. De af dem, der havde holdt osten i sig, gav den ønskede “tykke tråd” af mozzarella efter sig, total tilfredsstillende, haha! 😀p5110596p5110580Du skal bruge; (20 stk)

  • 800g hakket oksekød 4-7%
  • 1 løg
  • 2 æg
  • En fed hvidløg
  • 1 spsk HUSK
  • Salt, peber og chili krydderier
  • Frisk hakket basilikum
  • Soltørret tomater
  • Lidt vand
  • 1 stor mozzarella kugle

p5110583 p5110584

Sådan gør du;
Bland oksekødet med alle ingredienserne foruden mozzarellaen i en skål og rør rundt. Hak derefter de kuglen af mozzarella i tern, og fordel derefter farsen omkring hver. Læg de fyldte kødboller i et ovnfastfad, og stil dem i ovnen ved 190 grader i ca. 20 minutter. Dertil fik vi en simpel og sund pastasalat, af frisk pasta, cherrytomater og frisk babayspinat  – super lækker, nem og sundt 🙂p5110592TIP: Generelt er det en super god ide, at tilberede sit måltid i ovnen. Derved sparer man alt det fedtstof væk, som bruges under stegning 🙂

Hvad har I fået til aftensmad?

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danish Open - så ses vi igen