Gi' en kæmpe high five til Rikke

Eksamens snack

p5080557.. NU er min personlig træner uddannelse endelig ved at lakke mod ende! Jeg startede jo tilbage i januar på det første kursus omkring anatomi og fysiologi, efterfulgt af fitness instruktør uddannelsen. Så blev jeg uddannet certificeret kostvejleder, og nu mangler jeg lige eksamen til sidste step som personlig træner. Hvilket er på onsdag!!
Jeg glæder mig seriøst til det er overstået – ikke at uddannelsen ikke har været lærerig og spændende – men jeg er jo så småt startet op, og med 2x ugentlig dage, hvor fokus skal være et andet sted, tager virkelig meget tid 😛
Og ja, så er eksamen bare aldrig lige det fedeste.. Dog hjælper det da en smule, hvis man undervejs lige har lidt lækkert at søge trøst i, når energien er ved at dale og man bare slet ikke kan komme videre.. Så helt skidt er det heller ikke, hehe.

p5080561 p5080565Banan-hapser:
Er egentlig super simpel, men den kombi af peanutbutter og banan, er seriøst for vanvittig. Så en masse små hyggebider, da lige satte skub i energien igen.

Snack-skål:
Der kan kombineres på en masse forskellige måder, og stiller sukkertrangen ganske godt. Jeg puttede blot mørk-chokolade i, mandler og rosiner.p5080574sSidste terpedag er i morgen, så der må gulerods, agurke og peberfrugtstave være en del af menuen 😉

Når.. Tilbage til bøgerne – kryds fingre for mig! 😛

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gi' en kæmpe high five til Rikke