Gulerodsboller uden gær og sukker

Om at have taget på i vægt

1012597_917352931719109_5283447543953510258_n.. Kan ofte være et meget ømt emne for mange – især os kvinder. “Hvad stor vægten på i morges?” Kan være spørgsmålet, der kan hyle os helt ud af den, specielt hvis det ikke ligefrem var det tal vi havde håbet at se. Og som så mange andre stod jeg også på den her vægt i morges, og tallet blinkede “du vejer 13 kg mere end sidste år” – så var dagen ligesom skudt i gang.. Og hvilke følelse bragte det så med sig, spørger I så? Tjo, jeg ved det sku ikke helt. Ærligt, så ved jeg ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til det her tal, der ikke ligefrem skriger efter en str. 36 i hverken den ene eller den andet beklædningsgenstand, men omvendt overmandenede det mig heller ikke med følelsen af at skulle ændre noget, men er det forkert? Burde alarmklokkerne ringe og sige “hallo frk.! sommeren er lige om hjørnet” Næh, det synes jeg egentlig ikke! For vægten er blot et dumt tal uden værdi – foruden den vi selv tillægger den selvfølgelig. Og den værdi har desværre bare fået et præg af, kun at være acceptabelt, hvis tallet er nedadgående – for vægttab, dét er noget vi alle kan forholde os til, og lykkeønske noget så voldsomt, når målet er nået. Sådan fungerer det ikke med vægtforøgelse, nej puha! Det er nærmere et nederlag efterfulgt af et “dem skal du nok få tabt hurtigt igen” Men sådan skal det ikke altid være, i hvert fald ikke for mig den her gang. Jeg er stolt af mine ekstra 13 kg, der oveni hatten også bidrager til en fleksibel hverdag, et energioverskud uden lige, friheden til at spise hvad jeg lyster og en sund og velfungerende krop, uden render under øjnene og et tomt og udkørt blik. For ikke at nævne større bryster og en mere fyldig booty selvfølgelig 😛

17176134_10212036160676357_753430603_oMåske har jeg givet afkald på en sixpack og markerede muskler, men omvendt har jeg fået SÅ meget andet, som jeg bestemt ikke vil være foruden, heller ikke selvom det betyder +13 kg 🙂

Er der nogle af jer, der har opnået en sejr med vægten – både den ene eller den anden vej? Fortæl endelig! <3

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodsboller uden gær og sukker