Surprise fest, shopping og søskendekærlighed

Når alt skal lægges om

.. Som i ALT. Fremtidsplanerne, mit faste arbejde, den stilling, der i flere måneder var blevet holdt fri til mig, så jeg havde et sted at starte så snart jeg var færdig med min uddannelse. Alt var egentlig tilrettelagt og i sin skønneste orden – sådan set udefra i hvert fald. Og som det måske er fremgået tidligere, så fungerer jeg altså bare aller bedst, når jeg har ting under kontrol, og mine dage planlagt. Men lige pt er det sådan set helt modsat..
Som I måske ved, flyttede min kæreste og jeg til Aarhus i september 2015, i nogle helt nybyggede lejlighedsblokke, da jeg skulle starte på universitet og læse Idræt. Det gik da også ganske fint, men sidste sommer droppede jeg ud af mit studie – hvilket var en smadder hård beslutning! Nok mest af alt, fordi jeg følte jeg fejlede, men bestemt også fordi, mine strukturede kasser blev roddet sammen – et indlæg I iøvrigt kan læse mere om HER Og en lidt samme situation er jeg sku havnet i igen.. Sagen er nemlig den, at min kæreste og jeg sammen flytter fra Aarhus, og derfor har opsagt vores fælles lejlighed. Vi skal aflevere nøglerne den 18/4, og så er det ellers farvel og tak for nogle gode år i Aarhus. En beslutning, der selvfølgelig er med lidt blandende følelser, eftersom jeg som nævnt aller først var “sikret” fremtidig fuldtidsarbejde heroppe, endda inden for fitness som personlig træner, hvilket jo helt klart er min store passion. Derudover har jeg også fået en rigtig fin omgangskreds heroppe, og nogle meget tætte veninder, jeg desværre også må rykke væk fra. Men hvorfor så overhovedet flytte?
we-are-moving-blog-bannerGanske enkelt fordi, at Aarhus simpelthen har været en alt for stor mundfuld for os – både (især) rent økonomisk, men også generelt bare for stor. Evig trafik, kø, mange mennesker, larm, ingen parkeringspladser osv. Uden at træde nogle over tæerne, mangler der bare et fællesskab, som det man finder i mindre byer – hvilket vi måske mere er til, da vi begge er opvokset i en by med 100 indbygger, og et fælles toilet! (overdrivelse fremmer forståelse 😉 ) Men vi er begge opvokset i en by hvor alle kender hinanden, man hilser og smiler til alle man krydser på vejen, og et “landsbyfællesskab” som vi nok inderst inde savner en del.
Så ja, vi flytter fra Aarhus og hjem tilbage sydpå i stedet for, hvilket vi begge glæder os rigtig meget til – og så må vi jo tage den derfra! 🙂

Så ikke så meget træningsrelateret denne gang – men jeg havde brug at inddrage jer lidt 🙂
Ha en dejlig dag!

 

signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surprise fest, shopping og søskendekærlighed