Sådan spotter du en træningsfreak

Gør det DU er god til

16652480_10211815824608093_996995018_n.. Så bliver det hele meget sjovere. Er det ikke rigtigt? Er man god til noget, belønnes det ofte med en sejr eller et personligt løft, og dét er da noget vi alle kan lide! Det hele bliver bare lige en smule sjovere, hvis man vinder. Om det så er i 500 over mormor, som lader en vinde med vilje, eller om det er en sejr i den lokale sportsklub mod provinsrivalerne. Det hele tæller, og vi trives bare aller bedst med sejr 😉

Derfor laver vi og har interesse i det, som vi er gode til. Jeg er ikke god til at drikke hver weekend. Jeg kaster op og bliver dårlig, ergo må det ikke være mit kald 😉

Men træning derimod – dét er jeg god til, og jeg synes det er smadder sjovt!

For nogen er det at skulle trække sig af sted i et center, en sur pligt, og oftest noget der skal overståes. Lidt på samme måde her jeg det egentlig, hvis jeg bliver overtalt til at tage med i byen. Jeg føler mig ikke tilpas, og venter bare på at klokken bliver mange nok til, at det er tilladt at smutte hjem igen. Kan I følge mig her? Det handler om forskelligheder. Nogen lever af det rus alkoholen giver når ugedagen rammer fredag, og det skal de da have lov til, uden at blive mødt med kommentarer som “drikker du nu igen?” Ligesåvel som de, der lever højt på træningensadrenelin gerne må prioritere deres træning højere end en tur i byen, uden at få kastet “Ej hvor er du kedelig” i hovedet For vi er alle forskellige, og hvor er det da fedt! Vi behøver ikke alle at skulle kunne lide at træne flere gange i ugen, eller fortrække at bruge weekenden på druk, digte, dans, musik eller skak, eller for den sags skyld være verdensmester i at bage og få det dokumenteret igennem super flotte og kreative billeder. Vi skal blot gøre det, vi selv føler, der skaber glæde og værdi i vores eget liv, og så lære at lade vær med, at pege fingre af hinandens forskelligheder, for dem skal der være plads til – uden undtagelse! 🙂

Hvornår har du sidst gjort noget, der gjorde DIG glad?

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan spotter du en træningsfreak