Choko-lakrids mandler
.. Der er utrolig simple at lave – og som overskriften antyder indeholder de kun ganske få ingredienser. Denne lækre kombi giver både sprødhed, sødme og bitterhed på samme tid – en helt smags oplevelse kan I nok høre 😛 og så er de ikke mindst perfekte som en lille snack
- 100g mandler
- 100g mørk chokolade – jeg brugte 85%
- 2 spsk lakridsrodspulver
- Ønsker du dem ekstra søde, kan der tilsættes 1 spsk melis
Sådan gør du;
Mandlerne fordeles på en bageplade med bagepapir. Sæt planden i ovnen i 7 minutter ved 180 grader til mandlerne er sprøde. Imens smeltes chokoladen over et vandbad.
Put efterfølgende mandlerne i den smeltede chokolade, til de er helt dækket, og fisk dem derefter op, og læg dem tilbage på bagepladen til de næsten er størknet. Imens gøres en tallerken klar med lakridsrodspulveret. Rul til sidst mandlerne heri. Velbekomme 🙂
Mmmh, hvor ser de lækre ud! Det må jeg helt sikkert prøve at give mig i kast med 🙂
Kram,
http://nikkilund.dk